Έλενα Παπαρίζου: Στην πιο δημιουργική φάση της ζωής της!

Στην προσωπική της ζωή είναι απόλυτα ευτυχισμένη. Έχει επικεντρώσει την προσοχή της, λοιπόν, στα επαγγελματικά της. Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει με πάθος να τραγουδά και να πραγματοποιεί live εμφανίσεις. Σύντομα θα την απολαύσουμε σε μία ξεχωριστή συναυλία στη σκηνή του Παλλάς. Την Τρίτη 17 Μαΐου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα συναντήσει την Big Band του Δήμου Αθηναίων. Γεμάτοι από ενέργεια και με όχημα πρωτότυπες και ακαταμάχητες διασκευές από όλο το εύρος του διεθνούς pop, rock και soul ρεπερτορίου, η Έλενα Παπαρίζου και η Big Band του Δήμου Αθηναίων θα συναρπάσουν το ακροατήριο.

Μαζί τους θα βρεθούν και ο Ησαΐας Ματιάμπα με τη Σοφία Στρατή για να καταθέσουν την προσωπικότητα και το πάθος που τους διέπει μέσα από γνωστά τραγούδια των τελευταίων έξι δεκαετιών. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).


Η Έλενα έχει μια έντονη ανάγκη να βοηθά τους άλλους. Το έχει αποδείξει σε αρκετές περιπτώσεις που έχει ενισχύσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη χωρίς να δημοσιοποιηθεί. Το διαπιστώσαμε όμως και από τον προστατευτικό ρόλο που πήρε απέναντι στην ελληνική Αποστολή της Eurovision. Στήριξε το συγκρότημα Argo και πριν αλλά κυρίως μετά τον αποκλεισμό τους από τον διαγωνισμό.


Το TLIFE την απαθανάτισε πρόσφατα στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera όπου βρέθηκε για να δώσει συνέντευξη στη Γιώτα Τσιμπρικίδου. Άνετη, χαμογελαστή και με casual look έκλεψε τις εντυπώσεις.


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More