Ελένη Βαΐτσου: Η πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο ποζάρει για γνωστό περιοδικό!

Οι φωτογραφίσεις είναι κάτι που της αρέσει ιδιαίτερα. Μετά την υποκριτική φυσικά. Η Ελένη Βαΐτσου έχει αποκτήσει άνεση με τον φακό και ποζάρει σαν να ήταν μοντέλο. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αρκετές για τις ανάγκες της προώθησης της σειράς του ΑΝΤ1 στην οποία πρωταγωνιστεί. Η όμορφη ηθοποιός έκανε πρόσφατα άλλη μία για το περιοδικό Celebrity.

H ίδια μας έδωσε μία γεύση από τα παρασκήνια του shooting, σε μία ασπρόμαυρη εκδοχή και μας ενημέρωσε ότι είναι το cover girl του περιοδικού.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται τα γυρίσματα του Μπρούσκο και η Ελένη μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Ανδρέα Γεωργίου βρίσκονται σε επαγγελματικό πυρετό. Βέβαια, η ομάδα είναι τόσο δεμένη που ακόμα και οι πολλές ώρες που χρειάζονται για το κάθε επεισόδιο περνούν ευχάριστα.

Αν και η πρώτη χρονιά στη σειρά τη δυσκόλεψε, όπως είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, η επόμενη ήταν καλύτερη. “Η δεύτερη χρονιά κύλησε πολύ πιο ομαλά, είχα πλέον γνωριστεί καλύτερα με όλους και οι ρυθμοί της δουλειάς είχαν χαλαρώσει και τώρα πλέον το διασκεδάζω πολύ.”

Read More

And More