Η αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου για το σχόλιο της Ραχήλ Μακρή – Βίντεο

Για την δική της πρεμιέρα ετοιμάζεται η Μαρία Μπεκατώρου και μίλησε στην Φαίη Σκορδά και “Το πρωινό” για τις αγωνίες της αλλά και την ανυπομονυσία της για την πρώτη εκπομπή του Σαββάτου. Με νέα ομάδα ξεκινάει το “Σου κου” από τις 8 Οκτωβρίου, λίγα λεπτά πριν τις 2.

Η παρουσιάστρια του Αντ1 αναφέρθηκε όμως και στον άντρα της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Το ζευγάρι μετρά 17 ολόκληρα χρόνια σχέσης και η ζωή της μετά το γάμο, όπως δηλώνει η ίδια είναι πιο ωραία. “Με τον Αντώνη είμαστε ο ένας για τον άλλον, είμαστε ένα” τονίζει η Μαρία.

Ακόμα και στις δυσκολίες πάντα στέκεται ο ένας δίπλα στον άλλον. “Για έναν χρόνο ο γάμος με τον Αντώνη ήταν δύσκολος, μάλλον δεν ήθελε το γάμο”, εξομολογείται η Μαρία.

Ωστόσο, εκμυστηρεύεται ότι δεν τσακώνονται σχεδόν ποτέ και αν αυτό συμβεί τα “μούτρα” τους κρατάνε το περισσότερο για μία ώρα. “Με τον Αντώνη δεν είπα ποτέ τη λέξη ‘χωρίζω’”, λέει η ίδια.

Η Μαρία Μπεκατώρου απάντησε όμως και στην ερώτηση για το πρόσφατο σχόλιο της Ραχήλ Μακρή. “Διάβασα τι είπε, αλλά δεν το σχολίασα”, δήλωσε και εξήγησε πως άμα τη δει από κοντά θα τη χαιρετήσει.

Read More

And More