Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Βόλτες στη Νέα Υόρκη! Φωτογραφίες

Στην Αμερική βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στον λογαριασμό της Instagram. Η γνωστή ηθοποιός ολοκληρώνοντας μαζί με τον Πάνο Βλάχο τις εμφανίσεις της ως τηλεοπτικό ζευγάρι στη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” έφυγε για το εξωτερικό.
Και όπως καταλαβαίνεις δεν έχει σταματήσει τις βόλτες και τις εξόδους. Η Ιωάννα θέλει να γνωρίσει και να δει όσα περισσότερα μπορεί στη Νέα Υόρκη για αυτό και μένει ελάχιστα στο σπίτι. Βέβαια, στις βόλτες της συμπεριλαμβάνονται και χαλαρά ποτέ σε γνωστά στέκια, αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχει κάνει αυτό το ταξίδι με τον σύντροφό της απλά για αναψυχή.

Οι επαγγελματικές δραστηριότητες των δύο ηθοποιών είναι πολλές, αφού δεν έφυγαν από την Ελλάδα χωρίς στόχο, είχαν προετοιμάσει το έδαφος για να μετακομίσουν και είχαν ενημερωθεί για τα εκεί καλλιτεχνικά δρώμενα από Έλληνες συναδέλφους τους. Παρακολουθούν σεμινάρια υποκριτικής και πρόσφατα απέκτησαν παραγωγό στο Λος Άντζελες, νοίκιασαν σπίτι στην Καλιφόρνια, ενώ μετά από συμμετοχή που έκαναν σε διάφορα κάστινγκ θα πάρουν μέρος σε σίριαλ στην αμερικανική τηλεόραση.

Read More

And More