Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι στιγμές που αναπολεί, τα νέα βήματα και το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έμεινε χωρίς τηλεοπτική στέγη, μετά την αιφνίδια διακοπή της εκπομπής Σπίτι μου Σπιτάκι μου, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν την πτόησε καθόλου. Με διάθεση αναπόλησης αλλά με φουλ ενέργεια ξεκίνησε η σεζόν για εκείνη! Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha, μετά τις διακοπές της σε Μύκονο, Κρήτη και Ρόδο, επέστρεψε στην σχολή της, ώστε να πάρει επιτέλους το πτυχίο της στην Φιλοσοφική Σχολή, την οποία είχε αφήσει στην μέση, λόγω της τηλεοπτικής της καριέρας.

Βέβαια, πριν πέσει με τα μούτρα στην εξεταστική έκανε μια ακόμα απόδραση στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε μάλιστα και κάποια στιγμιότυπα από την συμπρωτευούσα δείχνοντας πόσο αγαπάει αυτό τον τόπο και πόσο ωραία περνάει κάθε φορά που τον επισκέπτεται.

“Χαμογέλα στη ζωή και αυτή θα φανεί γενναιόδωρη.. Δώσε, πίστεψε, εμπιστέυσου, αγκάλιασε, ερωτέψου, γέλα, αγάπα, ζήσε..” έγραψε σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε λίγο πριν την επιστροφή της στην Αθήνα. Τις τελευταίες μέρες βέβαια την έχει πιάσει μια γλυκιά νοσταλγία για τις παλιές όμορφες στιγμές αλλά σίγουρα είναι πανέτοιμη για τα επόμενα βήματα.

Ποια είναι αυτά; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαίδου, η μόνη πρόταση που εξακολουθεί να βρίσκεται στο τραπέζι είναι αυτή των Αντεννικών, για να πάρει κι αυτή μέρος στο πολυσυζητημένο , “Nomads” τους.

Πρόταση στην οποία η Κωνσταντίνα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αρχικά δεν ήταν ιδιαίτερα θετική και είχε ζητήσει από τον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, να του πει το “ναι”, αν κι εφόσον εκείνος της υποσχόταν ότι μετά το “Nomads” θα υπήρχε για εκείνη μία θέση στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, μπροστά πάντα από τις κάμερες.

Ο Γιάννης Λάτσιος της είχε εξηγήσει από την αρχή ότι δεν μπορούσε να της υποσχεθεί πως στην μετά “Nomads” εποχή, θα την περίμενε μία δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1. Κάπως έτσι, οι συζητήσεις τους είχαν “παγώσει”. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα υπήρξε… αναθέρμανση και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σκέφτεται να το πει τελικά το μεγάλο “ναι”.

Read More

And More