Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πώς έχασε τα κιλά των γιορτών και όλα τα fitness μυστικά της

Η καθημερινότητά της είναι πολύ έντονη. Οι υποχρεώσεις μια εργαζόμενης μητέρας με δυο γιους από μόνες τους δημιουργούν ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η τελειομανία της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Η οικοδέσποινα του “Καλημερούδια” θέλει και τρέχει να τα προλάβει όλα. Τα παιδιά, το σπίτι, τη σχέση της, τη δουλειά.

Οι επαγγελματικές της ευθύνες δεν αφορούν μόνο την πρωινή εκπομπή του Mega αλλά και την θεατρική της επιστροφή που ετοιμάζει σε λίγες μέρες αλλά και τα διάφορα διαφημιστικά στα οποία αποτελεί πρόσωπο της καμπάνιας. Κάπου ανάμεσα σε αυτά την έχουμε δει να ποζάρει με καυτά κορμάκια και κολάν και να κόβει ανάσες.

Αναμφισβήτητα η Ντορέττα έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz. Το σώμα της το έχουμε ζηλέψει πολλές φορές στις εξορμήσεις της στις παραλίες και η ίδια έχει κληθεί να απαντήσει σε συνεντεύξεις της για τα fitness μυστικά της.

Είναι μια γυναίκα που έχει μπει από πολύ μικρή ηλικία σε πρόγραμμα εντατικής προπόνησης και φαίνεται πως αυτό δεν μπορεί να το αποβάλει από τη ζωή της. Μιλώντας στο περιοδικό OΚ! Για τα κιλά των γιορτών το επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά.

“Δεν παθαίνω πανικό με τα κιλά των γιορτών. Πιστεύω ότι, εφόσον οι γιορτές διαρκούν μόνο δύο εβδομάδες, με το που επιστρέφει κανείς στις καθημερινές του συνήθειες όλα γίνονται πολύ εύκολα”, εξηγεί η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega.

Και συνεχίζει: “Μετά τις γιορτές κάνω γυμναστική, γιατί τις μέρες αυτές την αφήνω τελείως στην άκρη. Μάλιστα, επιλέγω κάτι που απολαμβάνω και δεν το αντιμετωπίζω σαν αγγαρεία για να ξαναμπώ στο πρόγραμμα. Αυτή τη φορά ξεκίνησα με λίγο χορό, που κάνω δύο φορές την εβδομάδα και τι χαίρομαι πολύ. Επιπλέον, κόβω εντελώς τα γλυκά, όπως τα μελομακάρονα, που τις προηγούμενες μέρες ήταν συνεχώς μπροστά μου.”

“Επιστρέφω έτσι στο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που είχα και πριν”, καταλήγει η Ντορέττα που απαθανατίστηκε πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE να απολαμβάνει τι βόλτα της στη Γλυφάδα. Με φόρμα και αθλητικά παπούτσια που επιλέγει να φορά πάντα μετά την εκπομπή για να ξεκουράσει τα πόδια της και να νιώσει πιο χαλαρή.

Read More

And More