Σάσα Σταμάτη: Με καυτό σορτσάκι στη Γλυφάδα! Η βόλτα και το παγωτό που έφαγε μαζί με τη γυμνάστριά της! [pics]

Mε μποτες και καυτό σορτσάκι, απαθανάτισε στους δρόμους της Γλυφάδας ο φωτογραφικός φακός τη Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει εντατική γυμναστική με την personal trainer Βίβιαν Δράκου και η καθημερινή τους επαφή, έχει εξελιχθεί σε μια όμορφη φιλία!

Η Σάσα και η Βίβιαν συνηθίζουν να τρέχουν μαζί στη Γλυφάδα αλλά αυτή τη φορά προτίμησαν τη βολτίτσα στις βιτρίνες αλλά και κάτι ακόμα που όλοι αποφεύγουμε να κάνουμε μαζί με το γυμναστή μας! Να φάμε παγωτό! Τα δυο κορίτσια απόλαυσαν το παγωτό τους χωρίς τύψεις αφού η Βίβιαν έχει δώσει στη Σάσα σαφείς οδηγίες – για παγωτό γιαούρτι που έχει λίγες θερμίδες- τις οποίες εκείνη ακολουθεί πιστά!

Αισιόδοξη από φύση της η Σάσα, δεν έχει επηρρεαστεί η ψυχολογία της από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τη φωνή της. Το μόνιμο βράχνιασμα που είχε, την οδήγησε στο γιατρό, ο οποίος της είπε ότι έχει μυική δυσφωνία και ότι πρέπει να κάνει “οικονομία φωνής” κάτι που είναι πολύ δύσκολο για τη Σάσα και λόγω χαρακτήρα αλλά και λόγω δουλειάς!

Η Σάσα είναι πολύ καλά στα προσωπικά της αν και δεν της αρέσει να μιλάει γι’ αυτά. Και παρά το γεγονός ότι είναι εργασιομανής δεν έχει κρύψει μιλώντας σε φίλους της ότι θέλει πολύ κάποια στιγμή να αποκτήσει ένα μωρό.

Read More

And More