Ολονύχτια διασκέδαση για την Άννα Βίσση! Φωτογραφίες

Από την περιοχή του Ψυρρή ξεκίνησε την ψυχαγωγία της το βράδυ της Παρασκευής η Άννα Βίσση. Η ερμηνεύτρια βρέθηκε μαζί με καλούς της φίλους, μεταξύ των οποίων και ο Χρύσανθος Πανάς, αρχικά στην παράσταση Γυάλινος Κόσμος, στο Θέατρο Εμπορικον, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Καταλειφό και την Θέμιδα Μπαζάκα.

Η Άννα Βίσση παρακολούθησε την παράσταση από τις πρώτες σειρές του θεάτρου πλαισιωμένη από τη “θεατροπαρέα’ της όπως αποκάλεσε τους φίλους που την συνόδευσαν μέσω Instagram.


Η ίδια ενθουσιασμένη με την παράσταση που παρακολούθησε, συνέχισε την βραδιά της διασκεδάζοντας με την πρωταγωνίστρια Θέμιδα Μπαζάκα. Η Άννα Βίσση δημοσίευσε την ακόλουθη φωτογραφία τους σχολιάζοντας: “Με τη Θέμιδα Μπαζάκα μετά την παράσταση ο Γυάλινος Κόσμος. Δυνατή ερμηνεία σε ένα έργο – σταθμός”.


Η βραδιά της ωστόσο δεν έκλεισε εκεί. Επόμενος προορισμός διασκέδασης για την Άννα Βίσση, ήταν η παραλιακή. Συγκεκριμένα η Άννα Βίσση βρέθηκε στην πρεμιέρα του μουσικού σχήματος των Παντελή Παντελίδη και Ελένης Φουρέιρα που το βράδυ της Παρασκευής είχε πρεμιέρα. Η ίδια παρακολούθησε μαζί με φίλους το φαντασμαγορικό πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών ενώ μετά από πρόσκληση του Παντελή Παντελίδη, πήρε το μικρόφωνο στα χέρια της και χάρισε στο κοινό μερικές από τις δικές της επιτυχίες.


Με τον καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη



Read More

And More