J. Aniston: “Δεν νιώθω 43, νιώθω όλο και νεότερη!”

Η Jennifer Aniston παραμένει λαμπερή και όμορφη, όπως ήταν την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Φιλαράκια”.

Παρόλο που έκλεισε τα 43, η ηθοποιός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της! Η ίδια παραδέχεται ότι αυτή η ηρεμία και η χαρά προέρχεται από τη σχέση της με τον Justin Theroux.

InStyle

Μιλώντας στο περιοδικό Instyle, η Jennifer υποστηρίζει πως το 2012 για εκείνη θα είναι μια χρονιά κατά την οποία θα απολαύσει την σχέση της με τον νέο της σύντροφο! “Θέλω να βλέπω πιο πολύ τους φίλους και να ταξιδέψω περισσότερο. Το λέω κάθε χρόνο αλλά φέτος, θα το κάνω!” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ τι είναι σημαντικό στην αγάπη, τι μου ταιριάζει περισσότερο και με τι δεν θα συμβιβαστώ ”, συνέχισε.

Ακόμα, μίλησε για την μεγάλη παρεξήγηση που συνεχίζεται όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Brad Pitt και την Angelina Jolie. “Είναι κάτι το οποίο δεν θα σταματήσει ποτέ και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα”, τονίζει.

Όσον αφορά την νέα φουρνιά των ηθοποιών και το κατά πόσο αυτό την κάνει να νιώθει ότι μεγαλώνει η ηθοποιός απαντάει: “ Ξέρεις με τι με κάνει να νιώθω μεγάλη; Όταν βλέπω κορίτσια που είναι είκοσι και κάτι ή την νέα φουρνιά των ηθοποιών και σκέφ τομαι: ‘Δεν είμαστε στην ίδια ηλικία;‘”

Δεν νιώθω στην ηλικία μου. Νιώθω όλο και νεότερη”, υποστηρίζει και προσθέτει “νιώθω σέξι με τα τζιν μου και τα μπλουζάκια του αγαπημένου μου.”

Read More

And More