Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.12.2011 | 07:18

Γ. Αρναούτογλου: ''Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είμαι μόνος μου, υπάρχει η Νικόλ!"

Γ. Αρναούτογλου: ''Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είμαι μόνος μου, υπάρχει η Νικόλ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο γνωστός παρουσιαστής με το ιδιαίτερο στυλ του μίλησε για τα φετινά Χριστούγεννα, την αγαπημένη του Νικόλ, τον έρωτα και την τηλεόραση και αποκάλυψε πολλά.

Αρχικά ο Γρηγόρης ανέφερε γιατί τα φετινά Χριστούγεννα είναι πιο χαρούμενα: "Μα γιατί αυτά τα Χριστούγεννα δεν είμαι μόνος μου, υπάρχει η Νικόλ " δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο “People”

Διάβασε ποια είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του


Είναι ερωτευμένος; "Δεν θα πω καθόλου τέτοιες υπερβολές. Θα πω ότι είμαι ενάμιση μήνα με τη Νικόλ, ενώ γνωριζόμαστε ένα χρόνο, αλλά δεν είχαμε επαφή. Όταν γνωριστήκαμε, ήταν κάτι πολύ ωραίο, αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμος να κάνω σχέση εκείνη την εποχή και εξαφανίστηκα. Ξαναβρεθήκαμε πριν από ενάμιση μήνα και πλέον χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις προχωράμε μαζί αυτό τα διάστημα και είναι πολύ ωραία" είπε.Αυτή η σχέση έχει κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες για εκείνον; “'Η σχέση δεν έχει να κάνει πάντα με τον άλλο άνθρωπο αλλά και με σένα. Η σχέση μου με τη Νικόλ είναι πιο ώριμη, πιο συνειδητοποιημένη και στοχευμένη. Ξέρω για ποιο λόγο βρίσκομαι με αυτόν τον άνθρωπο και γιατί βρίσκεται μαζί μου. Όσο περνούν τα χρόνια ζητάς άλλα πράγματα. Ξέρω τι θέλω και έχω μάθει και να το ζητάω πια” αποκάλυψε

Νιώθει τόσο ασφαλής με τη Νικόλ ώστε να παραδέχεται δημοσιά ότι είναι μαζί; “Δεν βρίσκω κανένα λόγο πια να μη λέω με ποιον είμαι. Όσο για το ασφαλής, σε ενάμιση μήνα δεν ξέρω τι να σου πω. Απλά έχω έναν άνθρωπο, τη Νικόλ, που χαίρομαι να είμαι μαζί της. Είναι ωραίος άνθρωπος, ωραία γυναίκα.” ανέφερε

Τέλος, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το αν του αρέσει να τον αποκαλούν άνθρωπο της τηλεόρασης
! “Τώρα πια όχι, τώρα πια θέλω να είμαι στη γωνίτσα μου και να υπάρξει χώρος να βγουν κι άλλοι άνθρωποι. Βίωσα αρκετά πράγματα, επιτυχίες, λύπη, χαρά"

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10