Demy: “Δεν θέλω να κρύβω τα προσωπικά μου, απλά είμαι ντροπαλή”

Με ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι από την Panik Records επιστρέφει η Demy ή κατά κόσμο Δήμητρα Παπαδέα. H νεαρή τραγουδίστρια έχει καταφέρει τα τραγούδια της να σκαρφαλώνουν στην κορυφή του ελληνικού air play chart, τα μουσικά βραβεία να διαδέχονται το ένα το άλλο όπως άλλωστε και οι προτάσεις συνεργασίας από κορυφαία ονόματα του χώρου. Εκτός όμως από την επαγγελματική επιτυχία έχει και ευτυχισμένη προσωπική ζωή στο πλευρό του Άκη Πετρετζίκη. Φαίνεται πως στα 21 της τα έχει όλα και μιλάει για αυτά στο Close up και την Εύη Καλλίνη.

Μίλησέ μας λίγο για το καλοκαιρινό σου single.
Το τραγούδι έχει τίτλο «The Sun» και θα «ντύσει» μουσικά την καμπάνια του αντηλιακού Carroten. Έχει αγγλικούς στίχους, η μουσική είναι του Alex Lion και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records. Ο ήχος του είναι απόλυτα dance, που για μένα το να βγάλω κάτι απόλυτα dance αποτελεί ταμπού. Οπότε, όταν το κάνω, σημαίνει ότι υπάρχει κάτι στο συγκεκριμένο τραγούδι που μου αρέσει πάρα πολύ -το ίδιο είχε συμβεί και με το «Fallin». Συνειδητοποίησα δε πόσο πολύ μου αρέσει το τραγούδι στα γυρίσματα του video clip, που κάναμε στη Νάξο. Περάσαμε τρεις ημέρες, με μια μεγάλη ομάδα, κάναμε γυρίσματα σε διάφορες παραλίες και εκεί συνειδητοποίησα πόσο «δένει» αυτό το τραγούδι με το καλοκαίρι. Και πίστεψέ με, τις περισσότερες φορές που ολοκληρώνω κάτι, είτε είναι live εμφανίσεις είτε ένα video clip, σχεδόν πάντα έχω παράπονα, νιώθω ότι κάτι δεν πήγε καλά. Αυτήν τη φορά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.

Ως άνθρωπος είσαι ανασφαλής;
Βέβαια. Έχω αυτήν την ανασφάλεια, ότι ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένη. Για παράδειγμα τώρα ήμουν διακοπές και έλεγα ότι ανυπομονώ να ξεκινήσω να κάνω πράγματα, να προετοιμάσω τις εμφανίσεις για τα Mad awards, που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιούνιο), να δω το video clip του «The Sun». Γενικά έχω πολύ όρεξη να κάνω συνέχεια πράγματα.

Σε ενοχλεί που σε κυνηγάνε οι παπαράτσι;
Ναι. Και αυτό όμως είναι κατανοητό. Κι εγώ μικρότερη ήθελα να ξέρω τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή τα ινδάλματά μου. Επίσης, δεν παρεξήγησα ποτέ κάποια τραγουδίστρια που θέλει να προβάλει την προσωπική της ζωή. Δεν είναι αρνητικό αυτό, μέχρι ενός σημείου βέβαια. Το να πει κάποιος «ναι είμαι με αυτόν τον άνθρωπο και είμαι καλά» είναι σεβαστό.

Τότε εσύ γιατί δεν το κάνεις; Είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ότι είσαι σε μια σχέση σχεδόν ένα χρόνο τώρα.
Νομίζω, ότι απλά είμαι λίγο ντροπαλή. Δεν θέλω να το κρύβω αλλά δεν θέλω και να μιλάω γι’ αυτό και γενικότερα για τα προσωπικά μου. Δεν θα αλλάξω κάτι στη ζωή μου, ούτε θα με ενοχλήσει, αν βγει κάποια φωτογραφία με το σύντροφό μου αλλά δεν θα ήθελα να βγαίνουν από το δικό μου στόμα λεπτομέρειες για τη σχέση μου. Η επιθυμία μου είναι να είμαι γνωστή γιατί ο κόσμος ξέρει τα τραγούδια μου. Αν κάποια στιγμή σταματήσω να προσφέρω ευχαρίστηση με τα αυτά ή με κάτι άλλο αξιόλογο γενικότερα, προτιμώ απλά να εξαφανιστώ, να μην βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο. Το να ασχολείται ο κόσμος μαζί μου, γιατί προβάλω μια σχέση μου, δεν το θέλω με τίποτα.

ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – STYLING: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ – ΜΑΛΛΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΣΚΟΣ
ΒΟΗΘ. ΦΩΤ.: ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΤΛΑΝΗΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διάβασε περισσότερα στο Close up που κυκλοφορεί

Read More

And More