Α. Δημητρίου: Όσα είπε για τον Σφακιανάκη, το νέο της έρωτα και την κακοποίηση που έχει δεχθεί!

Η ΄Αντζελα Δημητρίου επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά. Και με αφορμή αυτό έδωσε συνέντευξη στο κυπριακό Down Town και μίλησε για όλους και για όλα, για παλιούς και νέους έρωτες αλλά και για την κακοποίηση που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της όταν ήταν μόλις 30 ετών. Ακόμα, αναφέρθηκε στον Νότη Σφακιανάκη και τις πρόσφατες δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή.

Ο νέος έρωτας που έχει μπει στην ζωή της Άτζελας Δημητρίου τους τελευτείους πέντε μήνες λέγεται Γιώργος Λεβεντάκης και είναι εφοπλιστής. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό καθώς, όπως δήλωσε η ίδια είναι συγκούπαροι.

“Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε 18 χρόνια, γιατί είμαστε συγκούμπαροι. Αλλά τότε δεν είχε δει κανένας από τους δύο τον άλλο ερωτικά. Από τότε συναντιόμασταν πού και πού κοινωνικά, γιατί ερχόταν τακτικά να με δει όπου εμφανιζόμουν. Ο έρωτας μάς χτύπησε την πόρτα εντελώς ξαφνικά πριν από 5 μήνες, όταν μου πρότειναν να τραγουδήσω στο γάμο της κόρης του και στη βάφτιση του εγγονού του. Αλλά, επειδή όπως είπα και προηγουμένως, είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου, πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να αποφασίσουμε να είμαστε μαζί. Αλλά ακόμα και αυτό, αντί να τον αποθαρρύνει, εκείνος το εκτίμησε!”, είπε η τραγουδίστρια στην συνέντευξή της ενώ δεν αρνήθηκε ότι ο νέος της σύντροφος είναι το άλλο της μισό!

/

Στην ίδια συνέντευξη η Άτζελα Δημητρίου έκανε μια αποκάλυψη που ελάχιστοι γνωρίζαμε, ότι σε αρκετά νεαρή ηλικία κακοποιήθηκε από σύντροφό της. “Υπήρξε άντρας που με κακοποίησε αλλά το μετάνιωσε πικρά”, είπε και συνέχισε πως εκείνη τον… χτύπησε με τα λόγια της και πως παρόλο που του είχε κάνει μήνυση την απέσυρε αργότερα.

/

Η λαϊκή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις και ποια είναι η θέση της. Η ίδια απάντησε: “Ξεκίνησα το botox στα 35 μου αλλά δεν είναι κάτι που κάνω κάθε χρόνο γιατί υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να διατηρήσεις την ομορφιά σου. Ένα μεγάλο μυστικό είναι πο καθαρισμός και η καλή ενυδάτωση. Εγώ πίνω δύο λίτρα νερό την ημέρα, φροντίζω να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ, κάνω πήλινγκ και βάζω τις κρέμες μου. Όταν ξυπνάω το πρωί βάζω το πρόσωπό μου σε ένα μπολ με παγάκια γιατί βοηθάει να διατηρείται σφριγηλό. Με τον ίδιο τρόπο φροντίζω και το σώμα μου: κάνω γυμναστική εδώ και 20 χρόνια και αν δω ότι παίρνω κιλά θα προσέξω. Χημική δίαιτα, όμως, δεν έχω κάνει ποτέ!”.

Τέλος, μίλησε για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη σε σχέση με τη “Χρυσή Αυγή”. “Οι καλλιτέχνες, κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να πολιτικοποιούνται και τα πιστεύω τους πρέπει να τα κρατάνε για τον εαυτό τους. Από εκεί και πέρα αν ο Νότης, τον οποίο εκτιμώ, και ο κάθε Νότης, θέλει να βγαίνει και να λέει αυτά που πιστεύει, καλά κάνει και τα λέει”, είπε ενώ συμπλήρωσε για την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα: “Δεν με αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι δικαίωμα της Δέσποινας να κάνει και να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα ήθελα να εκφέρω άποψη.”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town Κύπρου που κυκλοφορεί

Read More

And More