Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.06.2012 | 07:11

Ν. Καρρά: Ο γάμος της, τα σχέδια για παιδί και η νέα ζωή της στην Κύπρο!

Ν. Καρρά: Ο γάμος της, τα σχέδια για παιδί και η νέα ζωή της στην Κύπρο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από την ελληνική τηλεόραση η Νικολέτα Καρρά! Δεν σταμάτησε ποτέ όμως να εργάζεται ως ηθοποιός και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στην Κύπρο όπου πρωταγωνιστεί σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Η Νικολέτα μιλάει για την ζωή της στο νησί στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και στο μηνιαίο κυπριακό περιοδικό «Omikron». Ακόμα, ανακοινώνει τον γάμο της που θα γίνει τον Οκτώβριο ενώ μιλά για τον έρωτα και τα σχέδιά της για οικογένεια.

Ήταν λύση ανάγκης για σένα να εργαστείς ως ηθοποιός στην Κύπρο, επιλογή ή κάποιος άλλος λόγος- που μπορεί να μην γνωρίζουμε εμείς- σε έφερε στο νησί μας;
-Ήταν λίγο από όλα: Λίγο που τα πράγματα στην Ελλάδα είναι τόσο άσχημα, λίγο που φέτος από τη χώρα μου- μετά από 8 περίπου χρόνια που δουλεύω ενεργά- δεν είχα πρόταση για τηλεόραση παρόλο που έκανα θέατρο, λίγο που στην Κύπρο έτσι κι αλλιώς κατέβαινα και λάτρευα το μέρος. Όλα αυτά μαζί συντέλεσαν ώστε να κάνω δύο σήριαλ φέτος στην Κύπρο και να τα απολαύσω πολύ.

Θα ήθελες να παντρευτείς στην Κύπρο και να δημιουργήσεις εδώ τη δική σου οικογένεια, αν στο ζητούσε ο σύντροφός σου;
-Με το σύντροφο μου ήδη συζητάμε για γάμο και οικογένεια, οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Όμως, παρόλα αυτά, δεν θα μείνω μόνιμα εδώ- η ζωή μας και πάλι θα μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Κύπρου, όπως άλλωστε συνέβαινε μέχρι τώρα. Ευτυχώς, και ο σύντροφός μου, έχει εκκρεμότητες στην Αθήνα οπότε δεν έχουμε προβληματιστεί σχετικά με μία ενδεχόμενη μόνιμη αλλαγή χώρας. Και θέλω να το τονίσω αυτό, γιατί όλοι νομίζουν ότι έχω μεταναστεύσει- ενώ δεν είναι αλήθεια. Δεν θα μου ήταν εύκολο, από τη μια στιγμή στην άλλη, να αφήσω στην Ελλάδα δουλειές, φίλους, κύκλο, έτσι απλά και να «ξενιτευτώ»!

Είναι αλήθεια αυτό που μου έχουν πει κάποιοι άνθρωποι που σε ξέρουν καλά, πως «τώρα είναι η πρώτη φορά που η Νικολέττα αισθάνεται πραγματικά ερωτευμένη και ευτυχισμένη»;
-Δεν μου αρέσουν οι υπερβολές ούτε οι βαρύγδουπες εκφράσεις που περιέχουν τις λέξεις «πάντα», «ποτέ» κλπ. Προφανώς, όμως, για να βρίσκομαι εδώ σήμερα μαζί σου και να σου μιλάω για οικογένεια με κάποιον άνθρωπο -για πρώτη φορά στη ζωή μου- σημαίνει ότι είναι όντως κάτι ξεχωριστό…Η ευτυχία σε όλους μας είναι στιγμές- άλλωστε, ευτυχισμένος 24 ώρες το 24ωρο δεν αισθάνεται κανείς-, όταν όμως αυτές οι στιγμές ευτυχίας γίνονται στη ζωή μας ο κανόνας και δεν είναι οι εξαιρέσεις, όταν αυτές συνοδεύονται από συναισθήματα ασφάλειας και ηρεμίας και για όλα αυτά ευθύνεται ένας άνθρωπος, τότε μπορείς να πεις ότι είσαι καλυμμένος με αυτόν- είτε αυτό είναι έρωτας, είτε αγάπη, είτε κάτι άλλο, είτε και τα δυο μαζί…

Τι στοιχεία έχει ο νυν σύντροφός σου, ο Φώτος Πιττάτζης, που σε έκανε να τον ερωτευτείς;
-Είναι τόσα πολλά, πολύτιμα και σημαντικά, που είναι αδύνατο να τα πω εδώ, μέσα σε λίγα λεπτά… Θα επέλεγα με λίγα λόγια να σου πω ότι είναι καλλιεργημένος- όσο λίγοι της ηλικίας του-, ευγενικός -όπως λίγοι- και, το βασικότερο, στερείται του ανώριμου, παιδαριώδους και χωρίς νόημα εγωισμού που έχουν οι περισσότεροι άντρες στις σχέσεις τους με τις γυναίκες.

Συνήθως πως λειτουργείς όταν ερωτεύεσαι, Νικολέτα;
-Όπως όλοι οι άνθρωποι! Μου αρέσει να το βιώνω, γιατί είναι όντως ένα έντονο συναίσθημα και το θεωρώ μεγάλη τύχη να μπορεί να το ζήσει κάποιος σε όλο του το μεγαλείο- έστω κι αν στο τέλος πληγωθεί.

Αυτό συμβαίνει και αυτή την περίοδο της ζωής σου ή κάθε φορά είναι διαφορετική από κάθε άλλη;
-Κάθε φορά είναι διαφορετική από την άλλη, όπως άλλωστε και εμείς οι ίδιοι είμαστε διαφορετικοί κάθε φορά που ερωτευόμαστε. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την κάθε φορά με κάποια άλλη. Θα επαναλάβω, όμως, ότι όταν φτάνεις πια στο σημείο να μιλάς για οικογένεια, όπως κάνω εγώ δημόσια, για πρώτη φορά σε σένα σε αυτή μας τη συνέντευξη, τότε έχεις το δικαίωμα επίσης να μιλάς πλέον για τον άνθρωπο της ζωής σου! (συγκινείται).

Τι θα ήθελες να σου φέρει το μέλλον, από εδώ κι έπειτα;
-Περισσότερες επιλογές στα επαγγελματικά μου, καλύτερες συνθήκες για τη δουλειά μου και υγεία, για τους δικούς μου ανθρώπους. Όλα τα υπόλοιπα τα έχω και δοξάζω το Θεό γι αυτό.

Ένα παιδί, Νικολέτα; Μήπως έχει έρθει η στιγμή; Και μάλιστα να μεγαλώσει στην Κύπρο;
-(χαμογελάει) Όλα θα γίνουν στην ώρα τους… Και δεν θα μεγαλώσει μόνο στην Κύπρο, αλλά θα έχει την πολυτέλεια να μεγαλώσει ανάμεσα σε δύο υπέροχες χώρες, με διαφορετικές ομορφιές η κάθε μία, παίρνοντας έτσι τα καλά και από τις δυο κουλτούρες. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μου για τα παιδιά μου…

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10