Κάτια Ζυγούλη: Αποκαλύπτει αν έκανε κρυφό γάμο με το Σάκη Ρουβά!

Μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωή της διανύει η Κάτια Ζυγούλη. Είναι μια ευτυχισμένη μητέρα τριων παιδιών, σύντροφος του… Σάκη Ρουβά, ενώ τώρα κάνει δυναμικό comeback στη showbiz με την παρουσίαση του Madwalk στο τέλος του Απριλίου!

Ο Σάκης και η Κάτια με τα παιδιά, περνάνε τις γιορτινές μέρες του Πάσχα στην πανέμορφη Κέρκυρα, την ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, ο οποίος επέλεξε μετά την επιτυχία του Ηρακλή να ξεκουραστεί με τους δικούς του ανθρώπους στο αγαπημένο του νησί! ” Εκτός από τόπος καταγωγής του Σάκη, είναι ένα πανέμορφο νησί που το αγαπάμε πάρα πολύ και κάθε φοράπου πηγαίνουμε περνάμε καταπληκτικά. Τα παιδιά μάλιστα, εντυπωσιάζονται από τις τοπικές παραδόσεις του” είπε για τις διακοπές τους στη Real Life, η Κάτια Ζυγούλη!

Η Κάτια μιλώντας στη Real Life, έδωσε τέλος στις φήμες για κρυφό γάμο με το Σάκη, ενώ μίλησε με ενθουσιασμό για το νέες της επαγγελματικές δραστηριότητες!

Για τη σχέση ζωής με το Σάκη και τις φήμες για κρυφό γάμο

“Η οικογένειά μου, πάντα ήταν, πάντα είναι και πάντα θα είναι η προτεραιότητά μου .Τα παιδιά είναι μια τεράστια πηγή ευτυχίας, είναι δώρο Θεού και πάντα καλοδεχούμενα. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, αλλά δεν τη βάζω πάνω από την οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και ισορροπία”.

“Δεν έχουμε παντρευτεί. Η σχέση μου με τον Σάκη, είναι σχέση ουσίας είναι σχέση ζωής. Ο γάμος για τον γάμο δεν με αφορά” ξεκαθαρίζει η Κάτια.

Για το επαγγελματικό comeback και το Madwalk

“Διανύω μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής μου, δουλεύοντας πάνω σε νέες συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Αυτή την περίοδο, ετοιμάζομαι εντατικά για το Madwalk και ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτού του event.Eίναι ένας θεσμός που μου άρεσε πολυ από την αρχή, ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό fashion project, που συνδέεται τέλεια με τη μουσική και δημιουργεί ένα ελκυστικό μείγμα. Με την ομάδα του Mad, έχουμε ξεκινήσει εντατικές πρόβες, meetings fittings, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”

Read More

And More