Μαρία Μπεκατώρου: “Και χωρίς παιδί θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε γιατί αγαπάμε βαθιά και ειλικρινά ο ένας τον άλλον”

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής της εκπομπής, η Μαρία Μπεκατώρου ανοίγει την καρδιά της στην Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη. Μιλά για το νέο της ξεκίνημα, για τα σενάρια που τη θέλουν σε κόντρα με τους συνεργάτες της, για τα πυρά που δέχεται η ανταγωνίστριά της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και για τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Παραδέχεται ότι τον ζηλεύει, ότι δεν μπορεί ούτε να σκεφτεί την απιστία, ενώ ξεκαθαρίζει ότι αν κάνει παιδιά δεν θα τα αφήσει να φιγουράρουν στις σελίδες των περιοδικών.

Για τα πυρά που δέχεται η Κωσνταντίνα Σπυροπούλου
Δεν θα ήταν σωστό να σχολιάσω συναδέλφους μου. Είναι μια νέα κοπέλα που τη δόθηκε μία σημαντική τηλεοπτική ευκαιρία. Ας αφήσουμε τους τηλεθεατές να αποφασίσουν για τη διάρκειά της. Όσο για τα πυρά που αναφέρεις, γενικά βρίσκω λίγο υπερβολικό το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί.

Για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ένιωσα και νιώθω πολύ καλά δίπλα στον Γρηγόρη και είναι μια συνεργασία που θα προσθέσω με καμάρι και θετικά συναισθήματα στο βιογραφικό μου.

Για τα όνειρα που κάνει με τον σύζυγό της
Με τον Αντώνη ονειρευόμαστε από τότε που γνωριστήκαμε… Κάθε φορά και κάτι διαφορετικό. Επιθυμούμε όσα μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο χαρούμενη. Το παιδί είναι θείο δώρο σίγουρα. Όμως και χωρίς παιδί θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε γιατί αγαπάμε βαθιά και ειλικρινά ο ένας τον άλλον.

Για την ζήλεια
Ναι, τον ζηλεύω πολύ και του το δείχνω! Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να κρύψω αυτό που νιώθω για τους δικούς μου ανθρώπους και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πολλές φορές τα συναισθήματά μου τα ζω στην υπερβολή τους. Ο ίδιος όμως δεν μου δίνει δικαιώματα.

Για την απιστία
Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Read More

And More