Μ. Χρουσαλά: “Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω δεύτερο παιδί. Η κόρη μας θέλει παρέα”

Η Μαριέττα Χρουσαλά παραμένει μια γυναίκα χαμηλών τόνων παρόλο που διαθέτει έντονο δυναμισμό. Η γέννηση της κόρης της, όπως παραδέχεται η ίδια, της έδωσε την ωριμότητα να αντιμετωπίζει τη ζωή της χωρίς βιασύνη και με υπομονή. Η όμορφη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μιλά για αυτό στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και την δημοσιογράφο Κατερίνα Μπούσιου. Ακόμα, αναφέρεται στα επιχειρηματικά σχέδια αλλά και την προσδοκία της να επιστρέψει στην τηλεόραση.

/

Η μητρότητα συνήθως αλλάζει ακόμα και το χαρακτήρα μιας γυναίκας…

Εννοείται αυτό. Κατ’ αρχάς πλέον σκέφτομαι πρώτα εκείνη και μετά εμάς. Έχω γίνει πιο προστατευτική, πιο προνοητική, ωρίμασα περισσότερο.

Αναθεώρησες τη γενικότερη κοσμοθεωρία σου;
Βέβαια. Παλαιότερα μπορεί και να με απασχολούσε κάτι που πλέον θεωρώ ότι ήταν μηδαμινής σημασίας και να στεναχωριόμουν σε σημείο να νομίζω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Τώρα πια τα έχω αλλάξει όλα στο μυαλό μου. Σκέφτομαι πως έχουμε την υγεία μας και τίποτα άλλο δεν μετρά.

Ένα δεύτερο παιδί είναι στα σχέδιά σου;
Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδί, είναι επιθυμία και των δυο μας. Η κόρη μας θέλει παρέα! Τη βλέπω και εκείνη πόσο αγαπά τα παιδιά όταν βρίσκεται και παίζει μαζί τους.

/

Υπήρξαν κάποιες φήμες που μιλούσαν ήδη για δεύτερη εγκυμοσύνη σου.
Δεν ισχύει, αλλά, μακάρι, θα το θέλαμε πολύ.

Υπήρξε διάστημα που ένιωσες πολύ πιεσμένη από το βάρος των νέων σου υποχρεώσεων ως μητέρα;
Κυρίως το πρώτο διάστημα. Στην αρχή -όπως ήταν φυσικό- το παιδί ήταν πλήρως εξαρτώμενο από μένα, δεν κοιμόμουν, μόλις είχα γεννήσει, έβλεπα και τις αλλαγές στο σώμα μου. Φάνταζαν όλα απίστευτα δύσκολα. Εκείνο το διάστημα ήταν που χρειάστηκα περισσότερο την συμπαράσταση και κυρίως την κατανόηση της οικογένειας και του συζύγου μου. Στεναχωριόμουν γιατί είχα αντιμετωπίσει και κάποιες δυσκολίες στο θηλασμό. Αλλά τα κατάφερα.

Να πάμε λίγο και στα επαγγελματικά σου. Πρόσφατα δήλωσες -αιφνιδιάζοντας αρκετούς είναι η αλήθεια- ότι δεν απορρίπτεις το ενδεχόμενο να επιστρέψεις στην τηλεόραση.
Επειδή έχω σπουδάσει το αντικείμενο, το βλέπω καθαρά ως μια δουλειά. Μπορεί για κάποιο διάστημα, λόγω του γάμου και του παιδιού, να το είχα βγάλει από το μυαλό μου, αλλά ποτέ δεν είχα αποκλείσει το ενδεχόμενο. Μου αρέσει η τηλεόραση και, αν προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, θα το συζητήσω.

/

Τι προσδοκάς για το μέλλον;

Όσον αφορά τα προσωπικά, να μεγαλώσει και άλλο η οικογένειά μας. Τώρα για τα επαγγελματικά. Δεν το φιλοσοφώ. Είμαι ανοιχτή σε οτιδήποτε…

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More