Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απαντά στο αν θα παντρευτεί την Ζέτα Μακρυπούλια!

Η σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια μετράει ήδη 3,5 χρόνια. Πλέον ζουν σαν παντρεμένοι αφού μένουν κάτω από την ίδια στέγη αλλά πολύ είναι αυτοί που αναρωτιούνται να τελικά θα κάνουν το επόμενο βήμα. Ο τραγουδιστής μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό Down Town και τον Αλέξανδρο Πρίφτη απαντά στον αν θεωρεί τυπικό βήμα τον γάμο. Ακόμα, σχολιάζει τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται με την αγαπημένη του σε γνωστό μιούζικαλ.


Το μιούζικαλ«Annie» ήταν αναμφισβήτητα μία μεγάλη επιτυχία της χρονιάς. Τελικά, αυτό θέλεις να κάνεις από εδώ και πέρα;

Το «Annie» ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία, πήγαμε πάρα πολύ καλά, εγώ είμαι πρωτίστως μουσικός και δεν παριστάνω ούτε τον ηθοποιό, ούτε τον χορευτή. Ωστόσο, αν υπάρξει μια καλή πρόταση, θα ήθελα να ξανακάνω κάτι όμορφο, σαν το «Annie», αλλά ταυτόχρονα διαφορετικό.

Του χρόνου θα παίξεις, όπως γράφτηκε, στη «Μελωδία της ευτυχίας» μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια; Ισχύει;
Όχι, αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ούτως ή άλλως, στην «Μελωδία της ευτυχίας» δεν υπάρχει ρόλος για μένα.

Πιστεύεις πως θα ήταν ρίσκο για σένα να παίξεις σε ένα μιούζικαλ, μαζί με τη Ζέτα;

Όχι, δεν το θεωρώ ρίσκο. Θα ήταν μια συνεργασία που θα αφορούσε στη συνάντηση δύο επαγγελματιών του χώρου. Το θεωρώ μια λογική συνάντηση και θα μπορούσαμε να το κάνουμε, δεδομένου ότι θα βρίσκαμε το κατάλληλο έργο που θα μας ταίριαζε.

Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης, τι αγαπάς σε εκείνη;
Το πόσο καθαρός άνθρωπος είναι, την ευγένειά της, το χαμόγελό της. Και πολλά ακόμα που δεν μπορώ να τα εξηγήσω με λόγια. Τα λόγια πολλές φορές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα συναισθήματα.

Δεδομένου ότι συγκατοικείτε πολύ καιρό τώρα και ο γάμος μοιάζει για κάποιους ως το επόμενο βήμα, ή μάλλον ένα τυπικό σκέλος σε αυτό που ζείτε, θα μπορούσες να τον προσπεράσεις ή θα ήθελες να ολοκληρωθεί και με αυτό το κομμάτι;
Δεν έχω κανένα θέμα με τον γάμο, ούτε ως προς το τυπικό ούτε ως προς το ουσιαστικό του σκέλος. Όμως, αυτό είναι θέμα στιγμής και απόφαση των δυο μας.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town Κύπρου που κυκλοφορεί

Read More

And More