Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ξέρω πού πρέπει να πάω με τη σχέση μου για να έχω την ησυχία μου

Μία εντυπωσιακή φωτογράφιση έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού Celebrity. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό και τον Ηλία Παυλόπουλο για το “The Music School” που παρουσιάζει στο Mega, για τους λόγους που δεν θέλει να δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή αλλά και για το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου.

Μίλησέ μου για το project του “Music School”. Το ότι είσαι μητέρα σε βοήθησε να πεις το ναι;
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που αποφάσισα να το παρουσιάσω. Από την αρχή που μου έγινε η πρόταση από το Μega, είδα πολύ θετικά το όλο project. Πρώτα από όλα επειδή έχει να κάνει με παιδιά, που τα αγαπώ ούσα και εγώ μητέρα.
Είναι ένα πρόγραμμα πολύ τρυφερό και προστατευτικό απέναντι στα παιδιά, χωρίς υπερβολές και εντυπωσιασμούς. Στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο ταλέντο αυτών των παιδιών. Από πίσω βρίσκεται μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ξανακάνει ανάλογα προγράμματα και ξέρουν πώς πρέπει να γίνει μια τέτοια εκπομπή. Όταν δε είδα και στις οντισιόν το αστείρευτο ταλέντο των παιδιών, εντυπωσιάστηκα. Δεν περίμενα ότι σε αυτές τις ηλικίες μπορούν να έχουν τόσο υπέροχες φωνές.

Ποια η γνώμη σου για τα σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για εκπομπές που έχουν παιδιά ως συμμετέχοντες; Ότι δηλαδή γίνονται προϊόντα εκμετάλλευσης για λόγους διαφημιστικούς και για τηλεοπτικά νούμερα; Το σκέφτηκες αυτό πριν αποφασίσεις να αναλάβεις την παρουσίαση της εκπομπής;
Αρχικά στη συζήτηση που κάναμε με πληροφόρησαν οι υπεύθυνοι παραγωγής ότι δεν περιέχει αποχωρήσεις, δεν έχει ανταγωνιστικό πνεύμα, δεν έχει τη συνηθισμένη βαθμολογία, αλλά Α και Β, όπως στο σχολείο, και ότι θα υπάρχει παιδοψυχολόγος. Τα παιδιά με δική τους πρωτοβουλία θέλησαν να λάβουν μέρος στην εκπομπή και αυτό φάνηκε από τα βίντεο που μας είχαν στείλει. Κανένας γονιός δηλαδή δεν τα πίεσε να συμμετάσχουν. Μου έδιναν δηλαδή πληροφορίες οι οποίες με έκαναν να νιώθω σίγουρη ότι δεν υφίσταται καμία διάθεση εκμετάλλευσης αυτών των παιδιών. Το “Music School” είναι ένα πρόγραμμα όπου το παιδί μπορεί να δείξει το ταλέντο του, να μάθει πολλά πράγματα και αν τελικά αποφασίσει να ασχοληθεί μελλοντικά με το τραγούδι –γιατί δεν πάμε να φτιάξουμε καριέρες και δίσκους εδώ– να έχει σωστά εφόδια. Ο νικητής θα κερδίσει μια διετή υποτροφία στο Ωδείο Αθηνών, για να ασχοληθεί σε βάθος με το αντικείμενο που αγαπάει.

Μεγαλώνεις μόνη σου τα παιδιά σου;
Όχι. Η επαφή με τον πατέρα τους ευτυχώς είναι πολύ συχνή και δεν τους λείπει η πατρική φιγούρα στη ζωή τους, που τη θεωρώ πολύ σημαντική για κάθε παιδί. Αλλά έχω και τη μητέρα μου που με βοηθάει σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Είσαι από τις γυναίκες που αποφεύγουν να δημοσιοποιούν τις σχέσεις τους…
Ναι, δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου ούτε να κάνω εξόδους με την εκάστοτε σχέση μου, σε μέρη όπου γνωρίζω ότι θα βρίσκονται φωτογράφοι ή δημοσιογράφοι. Ξέρω πού πρέπει να πάω για να έχω την ησυχία μου. Θεωρώ πως ο καθένας μας γνωρίζει πώς να προστατευτεί από τα φώτα της δημοσιότητας αν το θέλει. Γενικά, όμως, δεν μου αρέσει να προβάλω τα προσωπικά μου και λόγω χαρακτήρα και λόγω παιδιών. Αλλά από εκεί και πέρα, θα ζήσω και τη ζωή μου όπως θέλω. Δεν θα χάσω πράγματα μόνο και μόνο για να μη με δει κανείς.

Υποθέτω θα βγεις να μιλήσεις ανοιχτά σε περίπτωση που θα έχεις βρει τον άντρα που θα παντρευτείς…
Ενδεχομένως. Αλλά και πάλι…

Θέλεις να ξαναπαντρευτείς;
Δεν το θεωρώ απαραίτητο. Αλλά μου είναι απαραίτητο το «κεφάλαιο» της συντροφικότητας και της ομάδας αυτής που δημιουργεί ένα ζευγάρι.



Μήπως είσαι διστακτική με τις σχέσεις σου και λόγω των παιδιών σου; Ίσως δυσκολεύεσαι να τα φέρεις σε επαφή με ένα νέο σύντροφο και ό,τι αυτό συνεπάγεται;

Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο ακόμα. Όσα χρόνια είμαι χωρισμένη, δηλαδή, δεν έχει συμβεί να γνωρίσω κάποια σχέση μου στα παιδιά μου. Αλλά, ναι, είναι κάτι πολύ σημαντικό που το σκέφτομαι συχνά. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι αυτό. Πιστεύω, όμως, ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα, ίσως τα πράγματα να είναι πιο απλά από όσο φαντάζομαι τώρα.

Μου ακούγεσαι λίγο δύσκολη ως προς το να συνάψεις μια σχέση, κάνω λάθος;

Όχι. Όντως δύσκολα κάνω σχέση, αλλά ΑΝ βρω τον κατάλληλο, τον κρατάω. Δεν μου αρέσουν τα on/off στις σχέσεις. Βασικά, αν με κερδίσει ο άλλος εγκεφαλικά, τότε μένω. Απλώς δύσκολα βρίσκω κάτι τέτοιο.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More