Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.11.2010 | 15:30

Λ. Σακκά: “Δεν είναι το καλύτερό μου να μπλέξω με παντρεμένο!”

Λ. Σακκά: “Δεν είναι το καλύτερό μου να μπλέξω με παντρεμένο!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια μοναδική συντέντευξη, στην οποία μίλησε για τις σχέσεις και τον έρωτα, έδωσε η γνωστή ηθοποιός Λίνα Σακκά στο “Big Fish”!
 
Μιλώντας για το ρόλο της στη σειρά “Κούκλες” και την ηρωίδα που υποδύεται, η ίδια παραδέχτηκε πως οι σχέσεις δεν μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, κι έτσι, ο ρόλος της “Κατερίνας”, μπορεί να ανταποκριθεί στην πραγματικότητα. “Δεν μπορεί μια σχέση να μένει αναλλοίωτη στα χρόνια. Οι ρόλοι αλλάζουν, οι υποχρεώσεις διαφοροποιούνται. Ο γάμος και αυτός αλλάζει και από ερωμένη και σύζυγος μπορεί να γίνουμε η “μάνα” του συντρόφου μας”, είπε χαρακτηριστικά.
 
Όσον αφορά το ζήτημα της γυναικείας φιλίας και το αν αυτή παίζει ρόλο όταν μπαίνει στη μέση ένας άντρας, η Λίνα Σακκά απάντησε ως εξής: “Πιστεύω στη γυναικεία φιλία, αλλά υπάρχει και η ζωή που έρχεται να σου ανατρέψει κάποια δεδομένα. Με άλλα λόγια, πιστεύω στον αστάθμητο παράγοντα, αλλά και στους κανόνες”, είπε και πρόσθεσε: “Σίγουρα δεν είναι το καλύτερό μου να μπλέξω με έναν παντρεμένο, ούτε είναι το καλύτερό μου να αρέσω στον πρώην της φίλης μου. Απλώς, επειδή το συναίσθημα δεν το ορίζουμε, το μόνο που θα ευχηθώ είναι να μην μου συμβεί”.
 
Για το χωρισμό, ανέφερε πως όταν πονάει το ζήτημα δεν είναι να ξεχάσει, αλλά να βιώσει τον πόνο. “Να τον βιώσω για να το ξεπεράσω. Αφοσιώνομαι μόνο στο πρόβλημα”, υπογράμμισε, ενώ, συμπλήρωσε πως δεν υπάρχουν λάθος άνθρωποι, αλλά όλοι έρχονται στη ζωή για να μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.
 
Τέλος, σε ότι αφορά το θέμα του έρωτα, η ίδια σημείωσε πως είναι πλέον πιο χαλαρή και ψύχραιμη. “Είμαστε πιο χαλαροί και ψύχραιμοι... Προτιμώ να είμαι μόνη ή να βιώνω ρομαντικά μικρά ειδύλλια, μέχρι να βρεθεί το σπουδαίο και το μεγάλο, παρά να συμβιβαστώ με μια κατάσταση επειδή πρέπει, επειδή μεγαλώνω, επειδή θα με αγχώνει το πότε θα γίνω μάνα”, τόνισε.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10