Δ. Βανδή: H βόλτα με τον Ντέμη στη Θεσσαλονίκη και τα σχέδια για το χειμώνα!

Οι οικογενειακές διακοπές στην Κεφαλονιά τελείωσαν και γενικότερα οι χαλαρές στιγμές του καλοκαιριού δίνουν την σειρά τους σε έναν δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα. Η Δέσποινα και ο Ντέμης απόλαυσαν τις παραλίες του πανέμορφου νησιού του Ιονίου μαζί με τα παιδιά τους Μελίνα και Γιώργο.

Στην παρέα τους ήταν και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Κώστας Καπετανίδης αλλά και ο στενός συνεργάτης της Δέσποινας, Δημήτρης Γιαννέτος. Το ζευγάρι πάντα επιλέγει να έχει στο πλευρό του καλούς φίλους για να περνάει καλά, όπως έκανε και το Σάββατο το βράδυ που επέλεξε να διασκεδάσει στη Θεσσαλονίκη στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Την έξοδό τους την “μαρτύρησε” μέσα από το twitter tου ο Ηλίας Ψινάκης που βρέθηκε μαζί τους αλλά και με άλλους πολλούς! Μάλιστα, ο δαιμόνιος μάνατζερ κάνοντας χιούμορ απευθύνθηκε στην αγαπημένη του τραγουδιστή, Υβόννη λέγοντάς της να στρώσει χαλιά!

Η Δέσποινα και ο Ντέμης σπάνια κάνουν κοινωνικές εμφανίσεις και σίγουρα η φιλία τους με τον Αντώνη ήταν αυτή που τους οδήγησε να κάνουν μία βόλτα μέχρι την συμπρωτεύουσα. Άλλωστε χρειαζόντουσαν και οι δύο ένα ξεφάντωμα γιατί οι επαγγελαμτικές τους υποχρεώσεις στο εξής θα είναι πολλές.

Τα σχέδια για το χειμώνα

Έχει γίνει πια γνωστό ότι η Δέσποινα έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ στο θέατρο Παλλάς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα ερμηνεύσει στο θεατρικό σανίδι τον κινηματογραφικό ρόλο που είχε η Julia Roberts δίπλα στον Nick Nolte στη ταινία “I love trouble”.

Θα ενασαρκώσει το ρόλο μιας φιλόδοξης ρεπόρτερ που κυνηγούσε το ίδιο θέμα με μια παλιά καραβάνα του ρεπορτάζ, σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας! Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει ήδη αρχίσει να διασκευάζει το σενάριο “Woman of the year” προκειμένου να το φέρει στα μέτρα της Δέσποινας.

Η τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον σεναριογράφο στην επιτυχημένη σειρά του Μega “Δυό ξένοι”, οπότε δεν θα είναι δύσκολο για εκείνον να βρει τον κατάλληλο ρόλο για την Δέσποινα. Άλλωστε η ίδια έχει αποδείξει ότι “το’χει” με την υποκριτική.

Για τον ρόλο του συμπρωταγωνιστή της ακούγεται πως θα είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πιθανόν να συμμετάσχει και η Ντίνα Κώνστα. Πρέπει όμως να περιμένουμε να περάσει ο Σεπτέμβρης για να δούμε τελικά τι θα γίνει καθώς, όπως είχε αποκαλύψει στενός συνεργάτης του Αλέξανδρου Ρήγα στο TLIFE, ο Αλέξανδρος έχει ήδη πολλή δουλειά και πάνω από δύο παραστάσεις να ολοκληρώσει πριν ξεκινήσει το μιούζικαλ.

Την ίδια ώρα, οι φήμες θέλουν την Δέσποινα να αμφιταλαντεύεται και με το γεγονός αν θα τραγουδήσει το χειμώνα σε κάποια αθηναϊκή πίστα. Έχει δεχτεί ήδη τρείς προτάσεις και ανάμεσά τους είναι ονόματα όπως ο Νίκο Οικονομόπουλος και ο Πασχάλης Τερζής. Η ίδια σκέφτεται πολύ σοβαρά το τι θα κάνει αλλά ακόμα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δεχτεί τις συμβουλές του αγαπημένου της Ντέμη ο οποίος έχει αλάνθαστο ένστικτο!

Η Δέσποινα φαίνεται πως κρύβει όμως ακόμα μία έκπληξη για τον φετινό χειμώνα για τους θαυμαστές της, την δισκογραφική επιστροφή της. Φυσικά στο πλευρό της θα είναι πάντα ο καλός της φίλος και συνεργάτης Φοίβος. Η Spicy και Φοίβος σκέφτενται να επισπεύσουν την επιστροφή της με την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Ίσως να έχει έτοιμη μια μεγάλη επιτυχία όταν κάνει την προγραμματισμένη της εμφάνιση στη Γερμανία, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Η μοναδική αυτή εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στο club Rex στο Ντύσελντορφ, όπου η Δέσποινα είναι ιδιαίτερα αγαπητή.

Εκτός από τους θαυμαστές που έχει στη Γερμανία, συνεργάζεται από το 2007 με τον παγκοσμίου φήμης Γερμανό μουσικό παραγωγό και Dj Christopher Von Deylen, τον γνωστό σε όλους μας Schiller. Τα κομμάτια “Destiny” και “Sunday” ακούγονται συνεχώς σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας.

Read More

And More