Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.11.2010 | 07:54

Δ. Σκαρμούτσος: "Όταν έμαθα ότι η Ευγενία θα παρουσιάζει το “Master Chef” στράβωσα"

Δ. Σκαρμούτσος: Όταν έμαθα ότι η Ευγενία θα παρουσιάζει το “Master Chef” στράβωσα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
“Η μαγειρική είναι αγάπη. Κι εγώ τη μαγειρική την αγαπάω πάρα πολύ. Είναι το μόνο πράγμα -μετά από αρκετές σχέσεις- που έχει μείνει στη ζωή μου για πάντα”, λέει ο δημοφιλής κριτής από το “Master Chef” σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο.
 
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε πως ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική, από ανάγκη, όταν σπούδαζε στο εξωτερικό. “Ξεκίνησα από ανάγκη, γιατί τα Πανεπιστήμια στην Αμερική είναι πολύ ακριβά και έπρεπε κάπου να δουλεύω. Υπήρχαν οι βάσεις από την μαμά και την γιαγιά, απλά τη δεκαετία του ’80 στην Ελλάδα δεν έλεγες ότι θα γίνεις μάγειρας. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα, δεν ήταν αποδεκτό. Έφυγα, απελευθερώθηκα, γνώρισα τις κουζίνες από ανάγκη στην αρχή και μετά το λάτρεψα. Γιατί έτσι είναι η μαγειρική. Ή τη λατρεύεις ή τη μισείς. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο”, υπογραμμισε ο γνωστός chef.
 
Για τη συμμετοχή του στο “Master Chef”, o ίδιος ανέφερε το εξής: “Δεν είμαι ο τηλεοπτικός άνθρωπος. Γιʼ αυτό και όταν μου έγινε η πρόταση ήταν λίγο περίεργο και στην αρχή έλεγα όχι. Βέβαια, δεν κρύβω ότι ο λόγος που τελικά δέχτηκα ήταν καθαρά τα χρήματα. Όχι ότι είναι πάρα πολλά, αλλά είναι οι εποχές δύσκολες”.
 
Όσον αφορά τη σχέση του με την Ευγενία Μανωλίδου, ο γνωστός Chef παραδέχεται ότι η αρχική αντίδραση δεν ήταν πολύ θετική. “Όταν μου είπαν ότι η Ευγενία θα παρουσιάζει το “Master Chef”, ήμουν ο πρώτος που λίγο στράβωσα. Και ήταν λάθος μου. Γιατί έκανα αυτό που κάνουν άλλοι άνθρωποι σε μένα κι εγώ κατακρίνω. Δηλαδή από αυτά που είχα ακούσει, χωρίς να την έχω δει, χωρίς να την έχω ζήσει την γυναίκα, σκέφτηκα αρνητικά”, εξομολογήθηκε και πρόσθεσε το εξής: “Η Ευγενία Μανωλίδου είναι καταπληκτική, φοβερή στη δουλειά της, είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, πολύ ευγενικός και πολύ διακριτική, που είναι σημαντικό. Ποτέ δεν έχει φωνάξει, ποτέ δεν έχει κάνει φασαρία για τα ωράρια — και μιλάμε για γυρίσματα ωρών”.
 
Τέλος, ο ίδιος εξήγησε πως δεν παρακολουθεί συχνά την εκπομπή, γιατί κυριολεκτικά δεν προλαβαίνει.“Δεν βλέπω τηλεόραση, όχι γιατί δεν μου αρέσει, αλλά γιατί δεν έχω χρόνο. Γυρνάω σπίτι, βγάζω βόλτα το σκύλο μου, και μετά προτιμώ για να ηρεμήσω είτε να πάω καμιά βόλτα είτε να διαβάσω κανένα βιβλίο”, ανέφερε.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10