Οι διακοπές των κροίσων στη Σπετσοπούλα!

Οικογενειακώς στην Σπετσοπούλα θα κατευθυνθούν αυτό το καλοκαίρι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς με την αγαπημένη του σύντροφο Ντάρια Ζούκοβα και το έξι μηνών μωρό τους.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας, πέρα από το ότι αγαπά πολύ το νησί, το οποιό είχε επισκεφθεί πέρσι για πρώτη φορα, δεν μπορεί να πει όχι στην πρόσκληση της οικογένειας Νιάρχου, με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της “Real Life”, η φιλία της οικογένειας Νιάρχου με τον Ρώσο κροίσο κρατά τουλάχιστον 10 χρόνια.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Αμπράμοβιτς είχε γνωρίσει πρώτη φορά τον Φίλιππο, τον Σπύρο και τη Μαρία Νιάρχου σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο και από τότε, τους συνδέει στενή φιλία. Μάλιστα, ο Αμπράμοβιτς συναντιέται κατά καιρούς με όλα τα μέλη της οικογένειας σε Ελβετία, Λονδίνο, Μονακό και φυσικά στην Ελλάδα!

Οι καλές σχέσεις των δυο οικογενειών βασίζονται κυρίως στη στενή φιλία της αγαπημένης του Ντάρια με την Ευγενία Νιάρχου. Ο 44χρονος, άλλωστε, έχει αγοράσει και τον πύργο Chateau De La Croe στη Γαλλική Ριβιέρα, που άνηκε στην οικογένεια Νιάρχου.

Ο βαθύπλουτος επιχειρηματίας αναμένεται να πάει στη Σπετσοπούλα τον Ιούλιο με κάποιο από τα yachts του. Το πιο πιθανό είναι να διανυκτερεύσει και μέσα στη θαλαμηγό και όχι σε κάποιο από τα σπίτια της οικογένειας. Ο Αμπράμοβιτς θα ταξιδέψει με το σκάφος του για να μπορέσει να επισκεφτεί και μερικά΄άλλα από τα νησιά του Αιγαίου.

Το νησί της Σπετσοπούλας!

Στη Σπετσοπούλα θα κάνει τις διακοπές του ο Αμπράμοβιτς!

Read More

And More