Τρόμος στη Γλυφάδα – Με το πιστόλι στον κρόταφο ανάγκασαν 26χρονο να τους οδηγήσει σε λεφτά και κοσμήματα

Τον τρόμο να έρθει αντιμέτωπο με τους αδίστακτους διαρρήκτες έζησε τα ξημερώματα ένας 26χρονος στη Γλυφάδα. Ο νεαρός άνδρας μένει σε διώροφη μονοκατοικία, στην Άνω Γλυφάδα, με τους γονείς του. Το δωμάτιό του βρίσκεται στον πρώτο όροφο και των γονιών του, στο ισόγειο. Οι δράστες ήταν τόσο προσεκτικοί, που το ζευγάρι δεν άκουσε το παραμικρό!

05:00 τα ξημερώματα, οι τέσσερις δράστες μπήκαν από την κεντρική είσοδο στην αυλή του σπιτιού. Από εκεί, πήγαν στην πίσω πλευρά και σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου από τα δέντρα του κήπου. Εκεί, βρίσκεται το παράθυρο της κουζίνας, στο οποίο οι ιδιοκτήτες είχαν βάλει κάγκελα. Αλλά αυτό δε σταμάτησε τους ληστές!
Άγνωστο ακόμη πως, κατάφεραν να βγάλουν τα κάγκελα. Μετά, χωρίς δυσκολία μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο της κουζίνας. Έφτασαν στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο 26χρονος γιος των ιδιοκτητών και του έβαλαν το όπλο στο κεφάλι. Εκείνος ξύπνησε και με τρόμο αντίκρισε τους ληστές να τον απειλούν. Του είπαν να μη φωνάξει γιατί δε θα δίσταζαν να τον χτυπήσουν.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο ρεπορτάζ του Newsit

Read More

And More