Γιατί χώρισε η Jennifer Aniston;

Για να αποφύγει τη φήμη της “αντροχωρίστρας” φαίνεται πως χάλασε τη ρομαντική της σχέση με τον Christopher Gartin η σταρ του Χόλυγουντ Jennifer Aniston.

Η διάσημη ηθοποιός που μετά τον χωρισμό της με τον Brad Pitt έχει κερδίσει την συμπάθεια και την εύνοια του κόσμου, φοβάται μην χαρακτηριστεί ως η δεύτερη “Jolie” εξαιτίας της σχέσης που είχε ξεκινήσει με τον φρεσκο-χωρισμένο πρωταγωνιστή του “True Blood”, Chris Gartin.

Η ίδια φαίνεται πως γνωρίζει καλά τι είναι να σε απατούν, κάτι που βίωσε και η ίδια στο γάμο της, με αποτέλεσμα να βάλει στον πάγο το ρομαντικό ειδύλλιο που ξεκίνησε με τον 42χρονο ηθοποιό. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της αποκάλυψε στο περιοδικό “Now” πως η Jennifer νιώθει πολύ άσχημα για την κατάσταση, καθώς ο Cris είναι μόλις ένα μήνα χωρισμένος και εκείνη είναι καλή φίλη της πρώην γυναίκας του.

Η ίδια η ηθοποιός μάλιστα, είχε αναφέρει δημόσια το εξής: “Δεν μου αρέσουν τα σχόλια που γίνονται. Δεν θέλω να κλέψω τον άντρα κάποιας άλλης”. Όπως, φαίνεται οι τελευταίες αποκαλύψεις για το παρελθόν της Anjelina Jolie, έχουν θορυβήσει λίγο την Jennifer, η οποία φοβάται μην χάσει τη συμπάθεια του κόσμου και την πουν αντροχωρίστρα.

Read More

And More