Κάϊρο: Νεκρός εικονολήπτης του Skynews

Ένας εικονολήπτης του βρετανικού τηλεοπτικού καναλιού Sky News έπεσε νεκρός στο Κάιρο, κατά τη διάρκεια των ταραχών που σημειώνονται σε όλη την Αίγυπτο.

Το κανάλι ανακοίνωσε ότι ο εικονολήπτης Μικ Ντιν, 61 ετών, ο οποίος εργαζόταν τα τελευταία 15 χρόνια για τον όμιλο BSkyB, αρχικά στην Ουάσινγκτον και στη συνέχεια στην Ιερουσαλήμ, σκοτώθηκε το πρωί στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα.
Η απώλεια του πολυαγαπημένου συναδέλφου μας είναι αισθητή σε όλο το Sky News τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο διευθυντής του καναλιού Τζον Ράιλι, προσθέτοντας ότι προσεύχεται για τη σύζυγο και την οικογένεια του Ντιν.
Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων στα βίαια επεισόδια που σημειώνονται σε όλη την Αίγυπτο παραμένει αδιευκρίνιστος. Νωρίτερα, το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο μια δική του καταμέτρηση, ανέφερε ότι οι νεκροί είναι τουλάχιστον 124, ωστόσο ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, ο Μοχάμεντ Φατάλαχ, είπε ότι στις συγκρούσεις έχουν σκοτωθεί 55 άνθρωποι. Σύμφωνα με την πηγή αυτή 526 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Διάβασε λεπτομέρειες στο Νewsit

Read More

And More