Τι λέει η Ρούλα για το πρόβλημα της υγείας της, τον Λάκη και τον Μεγάλο Αδελφό ;

Δεύτερη εκπομπή στον αέρα του Alpha ήταν η χθεσινοβραδινή για τον Πέτρο Κωστόπουλο και αυτό το δεύτερο τηλεοπτικό του “Βράδυ” , το πέρασε εκτός των άλλων και με την πολύ καλή του φίλη Ρούλα Κορομηλά …

Η Ρούλα μετά απο πάρα πολλά χρόνια αποφάσισε να δώσει μία τηλεοπτική συνέντευξη και να μιλήσει για όλα ! Ο γνωστός δημοσιογράφος με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο κατάφερε να λύσει την Ρούλα και να την κάνει να μιλήσει απο καρδιάς. Ετσι, για πρώτη φορά ακούσαμε την Ρούλα να κάνει λόγο δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει :

“Δεν μιλούσα τόσο καιρό γιατί φοβάμαι ότι ακόμα και αν μιλήσω θα το εκλάβουν οτι το κάνω για να προβληθώ. Είχα ένα αυτοάνοσο, μία φλεγμονή που συγκεκριμένα λέγεται πολυμυοσίτιδα. Αυτό δεν έρχεται και φεύγει. Το έχω ακόμα και προσπαθώ με μία αγωγή να το κρατάω σε φυσιολογικά επίπεδα. Αν δεν στεναχωριέμαι δεν κινδυνεύει η υγεία μου”, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε φτάνοντας στο Big Brother που παρουσιάζει:

“Έχω μάθει ποτέ να μην κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του αλλά δεν γίνεται να κρίνει άλλους ανθρώπους. Εγώ είμαι επαγγελματίας παρουσιάστρια δεν μπορώ να πω αυτό το θέλω και αυτό όχι. Ξέρω ποιές είναι οι ανάγκες του σταθμού και πού με χρειάζεται”.

Εννοείται φυσικά πως δεν δίστασε να απαντήσει και στην κριτική του Λάκη Λαζόπουλου: “Ο Λάκης κάνει σάτιρα και όλα δικαιολογούνται” δήλωσε , ενώ πως αντέδρασε στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το αν είναι έτοιμη για έναν καινούργιο άντρα στη ζωή της ;

“Που να τον βρω; Βρες μου εσύ έναν” !

Δες το βίντεο:

Read More

And More