Ποιους υποδέχεται το “Βράδυ” ο Πέτρος Κωστόπουλος ;

Για ακόμα ένα “Βράδυ”, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι συνεπής στο τηλεοπτικό του ραντεβού μαζί μας. Κάπου ,λοιπόν, γύρω εκεί στις 11.00 μ.μ. θα βρίσκεται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και ελπίζει με τους καλεσμένους που θα έχει δίπλα του να τα καταφέρει και να κερδίσει το ενδιαφέρον μας και την προτίμησή μας !

Αυτό το “Βράδυ” ξεκινά με τον Μάρκο Σεφερλή να αποκαλύπτει πόσο αρέσει στις γυναίκες και πόσο λαϊκός αισθάνεται. Ακόμα, πόσο δικαιωμένος νιώθει από την εγκωμιαστική κριτική του Κώστα Γεωργουσόπουλου και τι μας αποκαλύπτει για την παράσταση που πρωταγωνιστεί με τον τίτλο «Δείπνος Ηλιθίων»;

Δείτε τη Laugh Attack έκπληξη που επιφυλάσσουν στον Μάρκο Σεφερλή η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Οι δύο παρουσιαστές περνούν από το πλατό και μιλάνε για τη νέα τους εκπομπή -«Laugh Attack»- που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 22:00, στον ΑΝΤ1!

Επόμενη καλεσμένη, είναι η hot Κλέλια Ρένεση, η οποία μας αποκαλύπτει πόσο sexy νιώθει, αλλά και πόσο εύκολο είναι για εκείνη να βρίσκεται σε μια σχέση. Πώς βρέθηκε λίγο πριν τα 18 της να ζει μόνη στη Νάπολη; Πώς αφετηρία της σε αυτό το ταξίδι ήταν το όνειρο να γίνει γιατρός και πώς τελικά ο δρόμος της την οδήγησε στο θεατρικό σανίδι; Ακόμα, ο Πέτρος Κωστόπουλος «τσεκάρει» τις γνώσεις της Κλέλιας στην ιατρική και την «αφήνει… κόκαλο»!

Read More

And More