Ο Γιώργος και η Φαίη “εγκαταλείπουν” το Mega !

Την πόρτα του Mega αποφάσισαν από σήμερα να κλείσουν πίσω τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ! Ναι, απίστευτο; Κι ,όμως, πραγματικό ! Ο Γιώργος και η Φαίη εγκαταλείπουν από σήμερα το Μεγάλο Κανάλι, παίρνουν τα κουβαδάκια τους και φεύγουν για άλλες παραλίες !

Και επειδή ξέρω ότι ο νους σας έχει πάει στο… κακό και πιστεύετε πως μιλάμε για ένα νέο, ηχηρό τηλεοπτικό διαζύγιο, θα σας τα εξηγήσω όλα ευθύς αμέσως ! Οντως, η Φαίη και ο Γιώργος εγκαταλείπουν από σήμερα το Mega, μόνο που το εγκαταλείπουν με την… καλή έννοια ! Πως γίνεται αυτό;

Το ζευγάρι και στην ζωή και στην TV, αποφάσισε να αφήσει το Mega… μεταφορικά ! Με άλλα λόγια; Από σήμερα το πρωί, το “Πρωινό Μou” θα βγαίνει στον αέρα όχι από το πλατό του στην Παιανία, αλλά από το Λουτράκι. Η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή πάει… διακοπές, έτσι για να μας μεταφέρει έστω και λίγο την δροσιά και την ξενοιασιά του καλοκαιριού που μόλις ξεκίνησε.

Τα παιδιά θα επιστρέψουν στο πλατό και πάλι από την επόμενη Δευτέρα, ενώ φέτος το πρόγραμμα για το “Πρωινό Mou” δεν έχει ταξιδάκια σε μακρινούς προορισμούς. Κάτι η οικονομική κρίση, κάτι που η Φαίη είναι φρέσκια μανούλα και δεν μπορεί να αποχωριστεί το παιδάκι της ή να το ταξιδέψει μακριά, η εκπομπή θα παραμείνει εντός, κάνοντας κάποιες γρήγορες αποδράσεις πάντα σε απόσταση ασφαλείας από την Αθήνα.

Read More

And More