On Fire! Οι 3 SEXY τάσεις του χειμώνα

Πως θα αποκτήσεις το HOW TO των πιο σέξι τάσεων; Κάνε “κλικ” στην κάθε φωτογραφία για να δεις πως μπορείς να φέρεις την τάση στα μέτρα σου με χαμηλό ή με υψηλό budget.

LEATHER

Το δέρμα είναι ένα υλικό που φέρνει πάντα σέξι συνειρμούς στο μυαλό! Σε όλες τις εκδοχές του και σε κάθε κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας το δέρμα συνεπάγεται σκέψεις και εικόνες απόλυτα συνυφασμένες με την έννοια του σέξι. Ο οίκος Barbara Bui χρησιμοποιεί το δέρμα σε μια ολόσωμη φόρμα ενώ οι DSquared2 δημιουργούν ένα πολύ επιβλητικό ταγιέρ. Ο οίκος Βalmain το χρησιμοποιεί ως υλικό για την πετυχημένη “ερωτική” συνταγή του παντελονιού.
Το δέρμα χωρίς αμφιβολία είναι η “πικάντικη” εκδοχή του σέξι με έντονους συνειρμούς.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΛΑΜΨΕΙΣ

Οι μεταλλικές λάμψεις αναβαθμίζουν το σέξι δίνοντάς του μια πιο glamorous αίσθηση. Θα το βρεις στο χρυσό σακάκι του οίκου Dries Van Noten για ένα ανδρόγυνο look ενώ ο οίκος Gianfranco Ferre δημιουργεί μια χρυσή μάξι τουαλέτα. Στο Μιλάνο ο οίκος Versace “επιχρυσώνει” το μίνι με περίεργα δεσίματα στο λαιμό.
Something sparkling λοιπόν για να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος και να φλερτάρεις με στιλ. Η θηλυκότητα στο φως!

POP NON STOP

Παιχνιδιάρικο και σέξι, χαρούμενο και θηλυκό, άνετο και glamorous, αισιόδοξο. Το χρώμα είναι μια διαχρονική συνταγή για να ελκύσεις το άλλο φύλλο. Οι άντρες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στις χαρούμενες γυναίκες και γιατί όχι άλλωστε. Φέτος βλέπουμε κυρίως μονοχρωμίες σε έντονους τόνους. Κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια, μπλε, πράσινο όλα παίζουν στις πιο έντονες αποχρώσεις τους, σε φορέματα σε όλα τα μήκη. Η Stella McCartney προτιμάει το έντονο πορτοκαλί, ο οίκος YSL το εκτυφλωτικό κίτρινο σε ένα μίνι φόρεμα και ασορτί κάπα ενώ ο Εmanuel Ungaro επιμένει με θηλυκό φούξια.
Η παιχνιδιάρικη εκδοχή του σέξι για γυναίκες που δεν φοβούνται να διαφοροποιηθούν.

Read More

And More