Οι τυχερές που κέρδισαν μοναδικά δώρα από την Glambition και την Ελευθερία Παπαδάκη

To TLIFE έχει πάντα για σένα διαγωνισμούς με ξεχωριστά δώρα! Αυτή τη φορά σου έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσεις κομμάτια από την νέα συλλογή της Glambition και της Ελευθερίας Παπαδάκη.

Οι τυχερές που έκαναν like στην σελίδα του TLIFE στο facebook και έγραψαν το όνοματεπώνυμό τους κάτω από την σχετική ανάρτηση για τον διαγωνισμό είναι οι:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΛΙΑΤΑΚΗ

ΒΑΣΙΛΙΝΑ ΛΑΥΡΕΝΤΑΚΗ

ΣΟΦΙΑ ΦΑΙΔΡΑ ΣΑΡΚΙΡΗ

Οι νικήτριες θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (διεύθυνση και τηλέφωνο) στο tlifenow@gmail.com για να παραλάβουν τα δώρα τους.

Η Miss Glambition μας συστήνεται…
Ονομάζομαι Ελευθερία Παπαδάκη και η καταγωγή μου είναι από Θεσσαλονίκη, αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά τον τελευταίο χρόνο με τον σχεδιασμό κοσμημάτων. Ανέκαθεν μου άρεσε ότι είχε σχέση με την μόδα και αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, θέλησα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα δημιουργώντας την δική μου συλλογή κοσμημάτων, την οποία ονόμασα Glambition.
Αν και οι εποχές είναι δύσκολες και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν περιττές πολυτέλειες, θεωρώ πως κάθε νέος πρέπει να τολμά και να ακολουθεί το όνειρο του, ακόμη και εάν αυτό αποτύχει. Θεωρώ πως τα χειροποίητα κοσμήματα είναι ιδιαίτερα και θέλουν μεγάλη προσοχή για αυτό μέλημα μου είναι όποιος επιλέγει τα Glambition Jewels να είναι ευχαριστημένος.

Read More

And More