Γιατί ο “Ομορφος Κόσμος” έπαιξε χθες σε επανάληψη και τι εκπομπή ετοιμάζει μαζί με τον Γ. Λιάγκα; Ο Γρηγόρης μας τα είπε όλα…

Το… δισάκι του στον ώμο, για το δρόμο, για τον δρόμο ! Η περιπλάνηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε πόλεις, χωριά, λαγκάδια και βουνά συνεχίζεται… Ο γνωστός παρουσιαστής όλο το χειμώνα δεν έχει κάτσει στιγμή, μιας και τα γυρίσματα του “Ομορφου Κόσμου” του είναι συνεχόμενα, με αποτέλεσμα να έχει γίνει… μαραθωνοδρόμος για να τα προλάβει.

Και μπορεί ο Γρηγόρης να βρίσκεται διαρκώς εκτός Αθηνών και να έχει κανονικά εγκαταλείψει το σπίτι του στην Αθήνα, παρόλα αυτά δεν γκριάζει, μιας και ο… δρόμος όπως έχει δηλώσει πολλάκις είναι η μεγάλη του αδυναμία ! Μάλιστα, αν τον ρωτούσε κανείς τι δουλειά κάνει, θα ήθελε ιδανικά να του απαντήσει… “ταξιδιώτης του κόσμου” !

Ετσι, λοιπόν, κάπου εκεί ανάμεσα στα βουνά και στα λαγκάδια, χάρη στην… κινητή τεχνολογία, κατάφερα και εντόπισα τα ίχνη του και του ζήτησα να μου λύσει τις τηλε-απορίες μου ! Ποιες είναι δε αυτές ; Πρώτον γιατί ξαφνικά χθες το βράδυ είδαμε να παίζει σε επανάληψη ο “Ομορφος Κόσμος” του και δεύτερον; Το τι εκπομπή ετοιμάζει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, για την οποία μας έχει τσιγλίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον ο δεύτερος, μέσα από τις… αινιγματικές δηλώσεις του στο “Πρωινό Mou” !

Ας ξεκινήσουμε ,λοιπόν, από το τι έγινε ακριβώς και χθες ο Γρηγόρης έπαιξε στο Mega σε επανάληψη. Απ ΄ότι μου είπε; Για όλα φταίει ο δαίμονας του μοντάζ, που μπρεδέυτηκε στα πόδια του και στα πόδια των συνεργατών του και στο τέλος δεν τους επέτρεψε να ετοιμάσουν εγκαίρως το καινούργιο επεισόδιο του “Ομορφου Κόσμου” του !

Το επεισόδιο δε που έμεινε στα… μετόπισθεν, είναι το επεισόδιο αυτό που έχει γυρίσει παρέα με την Νατάσα Θεοδωρίου και το οποίο έχει τον τίτλο “Μαθήματα Μαγειρικής”, μιας θα δούμε τον Γρηγόρη και την Νατάσα να μαγειρεύουν κι ας είναι εντελώς… άσχετοι με το συγκεκριμένο άθλημα. Μάλιστα, δεν θα φτάνει που θα μαγειρέψουν, αλλά θα βαθμολογηθούν και από τον Γιάννη Λουκάκο !

Οσο αφορά τώρα στην πολυσυζητημένη τηλεοπτική συνύπαρξη Γρηγόρη – Γιώργου Λιάγκα για την οποία ο δεύτερος πολλές φορές μας έχει κινήσει την περιέργεια με τα όσα λακωνικά έχει πει μέσα από το “Πρωινό Mou” ;

Ο θεσσαλονικιός παρουσιαστής μου αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο καλεσμένος του και… συνταξιδιώτης του στο μεθεπόμενο τηλεοπτικό του ταξίδι, το οποίο θα έχει τον τίτλο , “Athens by night” , και όπως ίσως φαντάζεστε οι δυο τους θα επιχειρήσουν να μας… νυχτοπερπατήσουν στην βραδινή Αθήνα, αλλά και όχι μόνο !

Read More

And More