Αλλάζει μέρα προβολής το “Ελλάδα σ΄ αγαπώ”!

Μετακομίζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου όχι γιατί… χωρίζει, αλλά γιατί αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτικές συνήθειες. Με άλλα λόγια; Η Ντορέττα αποφάσισε να αλλάξει την μέρα που κάνει παιχνίδι με τους τηλεθεατές.

Πλέον η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον Σωτήρη Καλλυβάτση και τον Σάββα Πούμπουρα θα προσπαθούν να μας προσφέρουν απλόχερα το γέλιο κάθε Πέμπτη βράδυ.

Το “Ελλάδα σ ΄αγαπώ” από την μεθεπόμενη εβδομάδα θα βγαίνει στον αέρα κάθε Πέμπτη βράδυ και όχι πλέον Σαββατόβραδα, μιας και οι ιθύνοντες του Mega αποφάσισαν να προφυλάξουν το παιχνίδι από το Σαββατοκύριακο, αφού η τηλεθέαση λόγω καλοκαιριού αναμένεται να κλονιστεί σημαντικά.

Η μετακόμιση της εκπομπής θα γίνει την μεθεπόμενη εβδομάδα και αφού πρώτα έχει ρίξει για φέτος αυλαία το “Celebrity” της Σμαράγδας Καρύδη.

Κατά τα άλλα; Το “Ελλάδα σ ΄αγαπώ” εννοείται πως θα πάει και του χρόνου, ενώ όπως σου έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό το ίδιο επιθυμούν οι Megaλικοί και για το “Celebrity”, γι ΄αυτό και βρίσκονται σε συνεχής επαφές με την Σμαράγδα Καρύδη.

Read More

And More