Η εκρηκτική σύζυγος του ποδοσφαιριστή Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό αποκαλύπτει πως θέλουν να κάνουν ένα παιδί στην Ελλάδα!

Η σύζυγος του νεου ινδάλματος του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, Μάρτα Ντομίνγκεθ, έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην εξέδρα των επισήμων του “Γ.Καραϊσκάκης”

Η ιδέα να περάσει τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα, άρεσε πολύ στην Ισπανίδα σύζυγο του ποδοσφαιριστή, η οποία, αν και έχει ήδη δύο παιδιά μαζί του, λέει στην RealLife ότι θέλει να αποκτήσει κι άλλο.

“Θέλω ένα ακόμα παιδί. Και οι δυο μας το θέλουμε. Αν αυτό συμβεί στην Ελλάδα; Ναι, γιατί όχι; Θα ήταν ωραίο. Θα δούμε. Δε μπορούμε να προεξοφλήσουμε τίποτα. Θα ήταν σίγουρα ωραίο ένα παιδί που θα ήταν και μισό ελληνόπουλο”, είπε χαμογελώντας…

Για την Ελλάδα, λέει:

“Είμαι ευτυχισμένη εδώ, όπως και ο Ρομπέρτο. Περνάμε ωραία. Είναι όμορφη η χώρα και οι άνθρωποι. Μας έχουν υποδεχθεί όλοι πολύ καλά. Μας έχουν αγκαλιάσει”.

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν το πρώην μοντέλο να ανεβαίνει ξανά στην πασαρέλα… Η ίδια ξεκαθαρίζει ότι αυτή τη στιγμή προέχει ο άνδρας της και η οικογένειά της…

Read More

And More