Στην Ελλάδα η αδελφή της Carla Bruni, Valeria! Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα βρέθηκε αυτές τις μέρες η αδελφή της Carla Bruni, Valeria Bruni – Tedeschi. H ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε στη χώρα μας φέρνοντας άρωμα Γαλλίας στην τελετή λήξης του 15ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την αδελφή της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, αλλά και στην τελετή λήξης του φεστιβάλ που έγινε προχθές στο κινηματογράφο “Δαναό”. Απλή και πρόσχαρη, όπως και η αδελφή της, αλλά λίγο πιο χαμηλών τόνων, η Valeria ήταν η επίσημη προσκεκλημένη της βραδιάς και κέντρισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και έχοντας ένα ελαφρύ κυματισμό στα μαλλιά της, η Valeria ήταν η πρωταγωνίστρια της τελετής λήξης και συναντήθηκε με τον Γιώργο Χωραφά, την Γωγώ Μπρέμπου και πολλούς ακόμη λάτρεις του γαλλικού κινηματογράφου. Η Valeria μάλιστα μετά την απονομή των βραβείων παρουσίασε και την ταινία “Ένας πύργος στην Ιταλία”, που σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί με τον πρώην σύντροφό της.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως μετά τη βραδιά της απονομής, η γνωστή ηθοποιός έμεινε στην Αθήνα και την επόμενη μέρα βρέθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο.
Πριν λίγες μέρες μάλιστα, στην Ελλάδα βρέθηκε για την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ και η ντίβα του Γαλλικού Κινηματογράφου Nathalie Baye. (Δες την επίσκεψη της Baye στην Ελλάδα)
Δες φωτογραφίες:

Στην τελετή λήξηε του 15ου φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

H επίσκεψη στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Read More

And More