Ρούλα Κορομηλά: Το TLIFE τρύπωσε στο καμαρίνι της! Φωτογραφίες

Κάθε Τετάρτη η Ρούλα Κορομηλά είναι στα καλύτερά της! Η μέρα της ξεκινά από νωρίς το πρωί, με γυμναστική που της δίνει ενέργεια για όλη την υπόλοιπη ημέρα! Περίπου στις 18:00 το απόγευμα φτάνει στο studio του Mega και ξεκινά την προετοιμασία της, για το λαμπερό show Just The Two Of Us.

Στα τελευταία show o στυλίστας της είναι ο Διονύσης Κολποδίνος, που επιλέγει πάντα να της φορά δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών και που της ταιριάζουν απόλυτα. Στο τελευταίο show τα παπούτσια ήταν Vicini.

Το μακιγιάζ της έχει αναλάβει η Ρούλα Σταματοπούλου ενώ τα μαλλιά της το κομμωτήριο Χατζής. Για το look της Τετάρτης επέλεξαν να κάνουν smokey eyes και φόρεσε έντονο ροζ κραγιόν.

Τα ιδιαίτερα κοσμήματά της είναι από τη συλλεκτική κολεξιόν Swarovski και της αρέσουν πολύ!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισότεροι παίχτες παιρνούν από το καμαρίνι της Ρούλας, αφού έχει τον τρόπο να τους ηρεμεί και να τους “ξεμπλοκάρει” τώρα που έχουν λίγο περισσότερο άγχος, αφού πλησιάζει ο τελικός, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου.

Φυσικά πολλοί είναι και οι δικοί της φίλοι, που πηγαίνουν κάθε Τετάρτη και είναι δίπλα της. Την τελευταία φορά είδαμε στο πλευρό της τον Αργύρη Αγγέλου, που είναι πολύ καλός της φίλος.

H Ρούλα Κορομηλά είναι πάντα με ανεβασμένη διάθεση, γίνεται το πειραχτήρι των διαδρόμων τραγουδώντας αγαπημένες της επιτυχίες και “κλείνει” τα αφτιά της στα κακόβουλα σχόλια. Για την κάμερα είναι πάντα έτοιμη, δίχως να αποχωρίζεται το χαμόγελό της, ποτέ!

Read More

And More