Παρουσίαση νέου προγράμματος Mega !

Με τον αέρα του …νικητή και μέσα σε ένα κλίμα σιγουριάς για Megaλη νίκη και την σεζόν 2010-2011, έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η παρουσίαση του ολοκαίνουργιου προγράμματος του Mega !

Τα στελέχη του Μεγάλου Καναλιού ,φρόντισαν να μας δείξουν μέσα απο ένα εντυπωσιακό και απίστευτα γρήγορο βίντεο το τι θα δούμε αυτό τον χειμώνα στους δέκτες μας και μπορώ να σας πω, πως παρά την οικονομική κρίση οι προτάσεις που θα μας κάνει το Mega θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες !

Προτάσεις ; Για όλα τα γούστα ! Μιας και μιλάμε για ένα πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει και ελληνικές σειρές και τάλεντ σόου και ψυχαγωγικές εκπομπές και ριάλιτι και ταινίες πρώτης προβολής και φυσικά και ενημέρωση, πολύ ενημέρωση. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως το Mega είναι το μοναδικό ιδιωτικό κανάλι , το οποίο εξακολουθεί να έχει έξι καθαρά ενημερωτικές εκπομπές, την ίδια ώρα που στα υπόλοιπα κανάλια, η ενημέρωση “πεθαίνει” !

Οι σειρές λοιπόν που θα βγουν στον αέρα είναι : “Νησί” ,”Πολυκατοικία” ,”Oυκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος” ,”Κούκλες”,”Η γενιά των 592 ευρώ”, “Τα μυστικά της Εδέμ” ,”Η ζωή της άλλης” ,”50-50″, “Patty” .

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές ; “Just the t6wo of us”, “Master Chef”, “Πρωινό MOU”, “Food and the city”, “Money Drop”, “Οι κηπουροί του Mega”, “Fifty-Fifty”, “Mega Star”, “Γλυκές Αλχημείες” ,”Traction”, “Guinness Wold Records Show”

Οσο για την ενημέρωση; Την ενημέρωση την γνωρίζετε καλά .Εδώ αλλαγές δεν υπάρχουν : “Ανατροπή”, “Ερευνα”,”Εμπόλεμη Ζώνη”, “Πρωταγωνιστές” ,”Κοινωνία ώρα Mega” ,”Mega Σαββατοκύριακο” .

Read More

And More