Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή – Πλήθος κόσμου στην κηδεία του

Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Αντώνη Βαρδή, είπαν σήμερα τα αγαπημένα του πρόσωπα και πλήθος καλλιτεχνών που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.
Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία και η ταφή στο Νεκροταφείο Παιανίας, κοντά στο σπίτι του Αντώνη Βαρδή.

Ο Γιώργος Νταλάρας με την σύζυγό του Άννα Νταλάρα
Από το πρωί, στην εκκλησία συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου. Ανάμεσά τους είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου, η Έλλη Κοκκίνου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Κώστας Καραφώτης και πολλοί ακόμη. Τραγικές φιγούρες η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, ο γιος του Γιάννης και η σύντροφός του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη, που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους έφυγε από τη ζωή.

Ο Αντώνης Ρέμος
Το TLIFE είναι από το πρωί εκεί για να τιμήσει τον μεγάλο αυτό Έλληνα καλλιτέχνη.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στους εξής φορείς:
1. Στους άστεγους και άπορους της περιοχής σας.
2. Κοινωνική Κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος”, Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος
3. Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού


Ο Γιώργος Λιανός και η Έλλη Κοκκίνου

Τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, σύμφωνα με την οικογένειά του, ήταν να ταφεί στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο σπίτι του. Αλλά η απαιτούμενη άδεια δεν δόθηκε.

Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Θεοφάνους
Αναφερόμενη στο μπέρδεμα που υπήρξε χθες με την κηδεία του, η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, επίσης μέσω της σελίδας του στο Facebook, έγραψε:
“Δεν είχαμε ορίσει το τελευταίο αντίο για σήμερα, ήταν μια παραπληροφόρηση των ΜΜΕ. Ακόμη προσπαθούμε με τη γραφειοκρατία, ο Αντώνης μας να γυρίσει στο σπίτι του και να μείνει για πάντα στο παρεκκλήσι της οικίας του. Αλλά κανείς δεν μας δίνει χέρι βοηθείας, να εκπληρώσουμε την επιθυμία του….”.
Διάβασε επίσης:

Αντώνης Βαρδής: Ραγίζει καρδιές το αντίο της συντρόφου του Φιλοθέης!

Read More

And More