Ναταλία Γερμανού : Η πρώτη της σύσκεψη στον ΑΝΤ1 είχε πολύ από… αλάτι και πιπέρι!

Και η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο Μαρούσι. Ναι, όπως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, όπως και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έτσι και η Ναταλία βρέθηκε την Δευτέρα στον ΑΝΤ1 όπου και συνάντησε για πρώτη φορά τους ολοκαίνουργιους συνεργάτες της.

Η Ναταλία μετά από πολλές συζητήσεις με τους υπευθύνους του καναλιού, αποφασίστηκε να παρουσιάζει φέτος όντως ένα ανατρεπτικό late night show όπως αρχικά είχε ακουστεί, τις ημέρες που είχε σκάσει και η μεταγραφή της στο κανάλι.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η παρουσιάστρια θα είναι η οικοδέσποινα μίας late night εκπομπής η οποία θα βγαίνει στον αέρα μία φορά την εβδομάδα. Πρόκειται για μία εκπομπή η οποία λέει από την μία πλευρά θα κουβαλά όλα εκείνα τα ανατρεπτικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα late night show της Αμερικής, αλλά και από την άλλη, θα έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά της θρυλικής εκπομπής του Φρέντυ Γερμανού , “Αλάτι και Πιπέρι”.

Αλλωστε, πάνω σε αυτή την εκομπή έχουν πατήσει δεκάδες ψυχαγωγικές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης και δεκάδες παρουσιαστές, να μην εμπνευστεί λίγο και η Ναταλία η οποία προφανώς κι εσείς θα συμφωνείτε, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο; Μιας και όπως και να το κάνουμε πάνω απ ΄όλα είναι μία Γερμανού !

Κατά τα άλλα οι Αντεννικοί θέλουν η εκπομπή της Ναταλίας να βγει στον αέρα και αυτή το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Read More

And More