Kρατούσαν το νεκρό νεογέννητο στη μπανιέρα για να φέρουν πίσω το πνεύμα του!

Ένα φρικιαστικό θέαμα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί όταν μετά από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Φλωρής 3-5 στη Κυψέλη.

Σύμφωνα με την Espresso έπαθαν σοκ όταν είδαν σε μια μπανιέρα γεμάτη παγάκια να βρίσκεται το νεκρό σώμα ενός νεογέννητου κοριτσιού και τους γονείς του από πάνω του, να προσπαθούν με τελετουργικά να το επαναφέορυν στη ζωή.

Η τουαλέτα είχε μετατραπεί σε τελετουργικό χώρο με θυμιατά και αναμμένα κεριά, ενώ ο πατέρας του μωρού φορούσε μπορντό ράσο. Οι γονείς αρχικά δεν έδιναν τη σορό του μωρού και φώναζαν πως οι αστυνομικοί εμποδίζουν να επιστρέψει το πνεύμα του.

Οι γονείς, ρωσικής καταγωγής, παραδέχτηκαν πως ανήκουν σε κάποια αίρεση και περίμεναν τον ιερέα που θα ολοκλήρωνε το τελετουργικό. Έχουν μάλιστα ήδη 6 παιδιά και ισχυρίζονται πως το βρέφος γεννήθηκε νεκρό. Ο πατέρας προσπάθησε να ξεγεννήσει τη γυναίκα του όπως και τις προηγούμενες φορές, αλλά το μωρό κατέβαινε ανάποδα.

Αρχικά το ζευγάρι συνελήφθη αλλά έπειτα αφέθηκε ελεύθερο με εισαγγελική εντολή, μέχρι να βγέι το πόρισμα του ιατροδικαστή για το αν το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή όχι. Ωστόσο έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους με τις κατηγορίες της περιύβρισης νεκρού και του αιφνιδίου θανάτου.

”Τα παιδιά κακοποιούνταν συστηματικά από τους γονείς. Μάλιστα εγώ η ίδια τους είχα καταγγείλει δυο φορές πέρσι στον σύλλογο Χαμόγελο του Παιδιού. Από το διαμέρισμα ακούγονταν συνεχώς κλάματα αλλά και ψαλμωδίες”, δηλώνει μία γειτόνισσα της οικογένειας στην Espresso.

Read More

And More