Ένα διαφορετικό μακιγιάζ! Δείχνει τέλειο στις μελαχρινές!

Τέλειο! Τέλειο! Τέλειο! Το συγκεκριμένο μακιγιάζ της Camilla Belle ήρθε για να μας αποδείξει ότι το ωραίο δεν είναι απαραίτητο να κρύβεται πίσω από τις υπερβολές ή τα στιλιζαρισμένα look. Ροδαλά μάγουλα, χείλη σε ανοιχτό πορτοκαλί και μια shiny σκιά στο χρώμα της άμμου είναι ο τέλειος συνδυασμός. Ταιριάζει τέλεια στις μελαχρινές, αν όμως είσαι ξανθιά με πολύ λευκή επιδερμίδα κινδυνεύει να δείξει άτονο πάνω σου.

Α! Και μην ξεχάσουμε το hair styling. Σου έχουμε ήδη μιλήσει για το top knot και αξίζει να σου υπενθυμίσουμε πώς όσο πιο ατημέλητο, τόσο πιο σύγχρονο και φρέσκο δείχνει. Για να δεις την τεχνική εκείνη που θα σου εξασφαλίσει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα κάνε κλικ εδώ και πρόσεξε το βίντεο!

Close up στα μάτια…

Η μπεζ σκιά είναι τοποθετημένη και στο κινητό βλέφαρο αλλά και στην ρίζα του κάτω ενώ είναι πολύ σημαντικό τα φρύδια να είναι χτενισμένα ανοδικά και οι βλεφαρίδες να είναι πυκνές και γεμάτες.

Και για να μην μείνει καμιά μας παραπονεμένη…

Αν είσαι ξανθιά “σέταρε” την μπεζ σκιά με ένα έντονο κραγιόν όπως αυτό της Emma Stone. Έτσι, αμέσως θα προσθέσεις χρώμα στο πρόσωπό σου. Super!

Read More

And More