Γιατί συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας; Η μεγάλη έκπληξη του Ariel!

Όλα αυτά τα χρόνια με το Ariel έχουμε δει και έχουμε ζήσει πολλά. Τα έχουμε όμως δει όλα μαζί του;

Αφαιρέσαμε τους δύσκολους λεκέδες από λάδι, παγωτό, σοκολάτα, τομάτα και άλλα πολλά μπροστά στα ίδια μας τα μάτια… Με σέικερ και πλυντήρια, σε πλατείες και super market. Ανοίξαμε τα σπίτια μας για να δουν όλοι πώς ξεγαριάζουν τα πολυκαιρισμένα λευκά. Χρησιμοποιήσαμε Ariel σε σκόνη, υγρό και ακόμη πιο πρόσφατα σε μορφή gel. Γυρίσαμε το διακόπτη του πλυντηρίου στους 30° για μεγαλύτερη οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος. Εμπιστευθήκαμε τη νέα του σύνθεση με ActiliftTM και διαπιστώσαμε με αποδείξεις τι σημαίνει πραγματική οικονομία. Γιατί από την πρώτη κιόλας πλύση απολαύσαμε εκπληκτική καθαριότητα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε αν πρέπει να ανεβάσουμε τη θερμοκρασία, να αυξήσουμε τη δόση ή να πλύνουμε ξανά και ξανά για να αντιμετωπίσουμε τους δύσκολους λεκέδες.
Κάθε φορά και μια νέα συμφέρουσα ανακάλυψη, που μας επιβραβεύει για την εμπιστοσύνη μας στο Ariel. Κάθε φορά και μια νέα καινοτομία.

Mε το ARIEL τα έχουμε δει όλα. Mέχρι σήμερα…

Είστε έτοιμοι για την επόμενη έκπληξη του Ariel; Όχι; Ακόμα καλύτερα!

Μια μέρα, 5 ώρες, όχι σαν όλες τις άλλες, στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας… Kόσμος, κέφι, πολλά χαμόγελα, πολλά δώρα για οικονομία και πάντα κάτι νέο από το Ariel. Εκεί που κανένας δεν το περίμενε, το Ariel έκανε την έκπληξη! Ακριβώς όπως και η σχέση απόδοσης και οικονομίας που φέρνουν οι νέες υπερσυμπυκνωμένες υγρές κάψουλες Ariel: 100% καθαριότητα, 0% σπατάλη! Τι έγινε;

Πατήστε εδώ και θα τα δείτε όλα!

Tο Ariel συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, φέρνοντας στη ζωή μας μια μοναδική καινοτομία – τις νέες υπερσυμπυκνωμένες υγρές κάψουλες Ariel! Το Ariel έκανε έρευνες και έμαθε για εμάς: Έως και το 30% του υγρού απορρυπαντικού που χρησιμοποιούμε μπορεί να χαθεί κάθε φορά που το ρίχνουμε στο συρτάρι, αφού μέρος του υγρού κυλάει και μπορεί τελικά να χαθεί στις σωληνώσεις, πριν καν ξεκινήσει η πλύση. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα της μικρής και θαυματουργής υγρής κάψουλας που διαλύεται απευθείας στην καρδιά της πλύσης για να μη χάνουμε ούτε σταγόνα και να μεγαλώνει την αξία κάθε μας πλύσης! Και η καινοτομία δε σταματάει μόνο στην οικονομία, συνεχίζει και στην ευκολία! Πώς; Τα πράγματα είναι απλά. Τόσο μικρές κι όμως τόσο δυνατές για να καθαρίσουμε με μία μόνο υγρή κάψουλα από τους 30 βαθμούς μόλις τα ρούχα μιας ολόκληρης πλύσης. 100% καθαριότητα, 0% σπατάλη. Είναι εκπληκτικό, ήρθε από το Ariel!



Read More

And More