Το 1ο Άρκλεκιν που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, την Κυριακή με τη Realnews!

Αν αναρωτιέται κανείς γιατί τα μικρά βιβλία με το happy end έχουν τόση μεγάλη επιτυχία εδώ και 35 χρόνια στην Ελλάδα και 65 χρόνια παγκοσμίως, η απάντηση είναι ολοφάνερη: Γιατί τα ΑΡΛΕΚΙΝ αγγίζουν την γυναικεία ψυχή! Τα ΑΡΛΕΚΙΝ καλύπτουν την ανάγκη που ο καθένας έχει, αλλά δεν τολμά να ομολογήσει: την ανάγκη να αγαπήσει και να αγαπηθεί με πάθος!

Η πρώτη που αντιλήφθηκε αυτήν την ανάγκη, ήταν η σύζυγος του εκδότη της Harlequin, Richard Bonnycastle, Mary, η οποία το 1964 παρατήρησε την πρωτοφανή επιτυχία που σημείωναν αυτά τα «όμορφα μικρά βιβλία με το ευτυχισμένο τέλος», όπως αποκάλεσε τα αισθηματικά μυθιστορήματα που εξέδιδαν μέχρι τότε και υποστήριξε ότι θα έπρεπε να ρίξουν το βάρος του εκδοτικού τους προγράμματος σ’ αυτά. ΄Ετσι, η Harlequin, που είχε ιδρυθεί το 1949 στο Γουίνιπεγκ του Καναδά και εξέδωσε μεταξύ άλλων, τα πρώτα γυναικεία μυθιστορήματα, από το 1964 επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην έκδοση των ΑΡΛΕΚΙΝ.

Τα ΑΡΛΕΚΙΝ, εξήντα πέντε χρόνια μετά, κυκλοφορούν σε 5 ηπείρους, από τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική μέχρι την Αυστραλία και από την Ευρώπη μέχρι την Ιαπωνία και την Κίνα, μεταφράζονται σε 23 γλώσσες και κυκλοφορούν σε πάνω από εκατό χώρες. Το 1989, μάλιστα, η Harlequin κέρδισε μια θέση στο Bιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, όταν, για να γιορτάσει τα τεσσαρακοστά γενέθλιά της, εξέδωσε την ίδια μέρα τον ίδιο τίτλο σε δεκαοκτώ γλώσσες σε εκατό χώρες του κόσμου!

Έχοντας εκδώσει από το 1949 πάνω από 3 δισεκατομμύρια αντίτυπα και έχοντας προσφέρει απόλαυση και συγκίνηση σε εκατομμύρια αναγνώστριες σε όλο τον κόσμο, η Harlequin συνεχίζει να γράφει μέχρι σήμερα την ιστορία της –την πιο όμορφη ιστορία αγάπης στα εκδοτικά χρονικά!

Δες το τηλεοπτικό σποτ της Realnews για τα Άρλεκιν:

Τρεις ακόμα μεγάλες προσφορές με την Real news αυτή την Κυριακή

Τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές: Χάρις Αλεξίου/ Ελευθερία Αρβανιτάκη/ Άννα Βίσση/ Γιάννης Καλατζής/ Γιώργος Νταλάρας/ Γιάννης Πάριος κ.ά. Την Κυριακή η κασετίνα και με τα 3 CD!

Ακόμη, το περιοδικό Real taste με 15 θεσπέσια πιάτα κατευθείαν από την Πόλη της καρδιάς μας και τη Μαρία Εκμεκτσίογλου και ένας μεγάλος τόμος με σταυρόλεξα για όλη την οικογένεια.

Δες το τηλεοπτικό σποτ της Realnews με όλες τις προσφορές:

Read More

And More