Η Σέχτα ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία Γκιόλια. Νέα στοιχεία

Στις 2:30 το μεσημέρι η τρομοκρατική οργάνωση ”Σέχτα Επαναστατών”, έστειλε προκήρυξη στην εφημερίδα ”ΤΑ ΝΕΑ” με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Η εφημερίδα παρέλαβε την προκήρυξη μετά από τηλεφώνημα αγνώστου, ενώ το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας.

Η προκήρυξη είναι επτασέλιδη και είναι σε CD

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας, η προκήρυξη επιχειρεί να δικαιολογήσει το χτύπημα στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια ενώ οι συντάκτες του κειμένου χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για μια σειρά δημοσιογράφων και εκδοτών, όπως οι κύριοι: Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Κουρής, Δ. Κοντομηνάς Π. Κωστόπουλος.

Εκτοξεύουν επίσης απειλές κατά εισαγγελέων,σωφρονιστικών υπαλλήλων, αστυνομικών, διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.

Από την πρώτη εξέταση φαίνεται ότι η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο συντάκτης είναι ιδιαίτερα σκληρή και υβριστική για εκδότες και δημοσιογράφους, καθώς και για αστυνομικούς και σωφρονιστικούς, για τους οποίους εκτοξεύονται ευθέως απειλές. Επίσης, προβάλλει συγκεκριμένη αιτιολογία για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Συγκεκριμένα, στην προκήρυξη σύμφωνα με τις πληροφορίες γίνεται λόγος για “εμπλοκή” του δημοσιογράφου στο σκάνδαλο ντόπινγκ στον αθλητισμό, αλλά και για τα “παιχνίδια” του όπως οι τρομοκράτες αναφέρουν με την ιστολόγιο troktiko

Δείτε το video με τα πρώτα στοιχεία για την προκήρυξη:

Read More

And More