Summer Books! Οι συντάκτες του TLIFE σου προτείνουν τα αγαπημένα τους βιβλία!

Ένας από τους καλύτερους συντρόφους του καλοκαιριού στην παραλία, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά και όταν θέλεις να χαλαρώσεις δεν είναι άλλος από το βιβλίο. Πριν φύγεις λοιπόν, για τις διακοπές σου φρόντισε να βάλεις στη βαλίτσα σου ένα βιβλίο που να ταιριάζει στο δικό σου γούστο και τις δικές σου προτιμήσεις.

Οι συντάκτες του TLIFE σου προτείνουν μερικά από τα αγαπημένα τους βιβλία για να διαλέξεις…
Το σπίτι του ύπνου”, Τζόναθαν Κόου
“Σε τραβάει από το πρώτο λεπτό, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι πως από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όλοι οι ήρωες συνδέονται μεταξύ τους σε μια περίεργη ιστορία που θα τους αλλάξει για πάντα τη ζωή!”
Λευτέρης Σαββίδης, βοηθός αρχισυντάκτη

The Secret”, Rhonda Byrne
“Μόλις άρχισα να το διαβαζω κάτω από τον καυτό ήλιο της Σαντορίνης σκέφτηκα ότι αυτό το βιβλίο ήταν μια πολύ σοβαρή ιστορία για διακοπές…Τελικά όμως ήταν ότι καλύτερο… τόλμησέ το και θα νιώσεις αμέσως πιο δυνατή!”
Μαρία Ρουμελιώτου, αρχισυντάκτρια ειδήσεων

Ο μικρός Νικόλας σε νέες περιπέτειες”, Goscinny Rene
“Η παραλία δεν χρειάζεται κάτι βαρύ, κάτι σοβαρό, κάτι που θα σε βάλει σε σκέψεις. Χρειάζεται κάτι που θα σε κάνει να γελάσεις. Τι καλύτερο λοιπόν από τις ιστορίες ενός μικρού παιδιού!”
Ξένια Ιωάννου, αρχισυντάκτρια TLIFE

Εγχειρίδιο βλακείας”, Διονύσης Χαριτόπουλος
“Οι ηλίθιοι είναι παντού κι αναμεσά μας και εμφανίζονται εκεί που δεν τους περιμένεις! Όπως λεει κι ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτοπουλος, με πολλούς μάλλον πρέπει να ξανασυστηθούμε; Το βιβλιο αναλαμβάνει σε 88 ενότητες που αφορούν ισάριθμες περιπτώσεις – διαπιστώσεις – ερμηνείες της ανθρώπινης βλακείας, να μας ξεναγήσει στον θαυμαστό αυτό κόσμο.”
Εβίτα Τσιλοχρήστου, βοηθός αρχισυντάκτη ειδήσεων

Ολα τα ναι του κοσμου”, Φωτεινή Τσαλίκογλου
“Ένα βιβλίο που σε γεμίζει αισιοδοξία και πραγματικά την έχουμε ανάγκη τις μέρες αυτές! Πες ναι σε ότι σε κάνει χαρούμενη, πες ναι και διάβασέ το!”
Άρτεμις Θύμιου, συντάκτρια TLIFE

Το σταυροδρόμι των ψυχών”, Χρυσηίδα Δημουλίδου

“Τι γίνεται όταν συναντήσεις το άλλο σου μισό ένα καλοκαίρι σε κάποιο νησί του Αιγαίου, ερωτευτείς παράφορα, αλλά δεν μπορείς να είσαι μαζί του; “Το σταυροδρόμι των ψυχών” είναι ένα αισθηματικό θρίλερ που απευθύνεται σε όσους πιστεύουν στο κάρμα, τη μοίρα, το kismet ή όπως αλλιώς μπορείς να πεις το … πεπρωμένο σου!”
Νατάσσα Στρόβιλα, συντάκτρια TLIFE

Summer and the City”, Candace Bushnell
“Έψαξα να βρω κάτι που θα αρέσει σε κάθε γυναίκα και να τι βρήκα… Το “Summer and the City” μιλά για τα πρώτα χρόνια της ζωής της Carrie Bradshaw στη Νέα Υόρκη. Εδώ όπου όλα ξεκίνησαν…”

Νατάσα Μπερέκου, beauty editor

Το ημερολόγιο μια ξενέρωτης”, Ρέιτσελ Ρενέ Ρέσελ
“Η συνταγή της καταστροφής: Τέσσερα πάρτυ, δυο κολλητές, ένα ωραίο αγόρι και μια κακιασμένη.”
Αγγελική Χριστοπούλου, συντάκτρια TLIFE

Hμων των ιδίων”, Διονύση Xαριτόπουλου
“20 μικρά διηγήματα για τους συγχρονους Έλληνες και το τρόπο ζωής τους (ποδόσφαιρο -μπουζούκια -τηλεόραση-starsystem), με πολύ νόημα αλλά και …χιούμορ. Σωστό μέγεθος επίσης.”
Σοφία Σούζα, fashion editor

City guides by Wallpaper”
“Προτείνω τoυς ταξιδιωτικούς οδηγούς του Wallpaper ώστε να είσαι απόλυτα ενημερωμένη για το που να πας εάν βρεθείς στο εξωτερικό! To περιοδικό Wallpaper συγκέντρωσε τους καλύτερους συντάκτες city guide από όλο τον κόσμο. Με κριτήριο ο συντάκτης να ζει στη πόλη για την οποία γράφει. Και δημιούργησε τους πιο σωστά ενημερωμένους ταξιδιωτικούς οδηγούς!”
Χριστίνα Κατσαούνη, υπεύθυνη μόδας

Το ουράνιο talkshow”, Κωστάκης Ανάν
‘Έχει πολύ γέλιο και τι καλύτερο από το να λιώνεις στα γέλια στην παραλία και μετά να βουτάς στη θάλασσα για να δροσιστείς; Εκτός από αυτό, προβληματίζεσαι γύρω από πολλά θέματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά κι απλά τα προσπερνάμε”
Μαρία Πορτοκαλάκη, συντάκτρια TLIFE

The Other Side of the Story”, Marian Keyes
”Όχι μόνο για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, αλλά και για το καλύτερο practice στα αγγλικά”
Κατερίνα Βασιλική βοηθός fashion

Καλή ανάγνωση!

Read More

And More