Στη φυλακή ο 35χρονος δολοφόνος της φοιτήτριας – Σοκάρει η κατάθεσή του!

Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρθηκε αμέσως μετά την απολογία του, την Τρίτη (20-12-2011) ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 22χρονης φοιτήτριας Ανδριάνας Γαρδικιώτη. Ο 35χρονος δράστης, είχε ζητήσει αρχικά προθεσμία 48 ωρών για απολογία, ωστόσο, το αίτημα του δεν έγινε δεκτό.

Η σοκαριστική ομολογία του

Την Αννα (σ.σ.: Ανδριάνα) τη λάτρευα. Αν και ήμασταν μαζί περίπου έναν χρόνο, πίστευα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Την αγαπούσα, δεν άντεχα ούτε λεπτό μακριά της. Εκανα τα αδύνατα δυνατά να είμαι συνέχεια μαζί της. Ηταν πολύ όμορφη και ιδιαίτερα κοινωνική. Μιλούσε με όλον τον κόσμο. Την πλησίαζαν συνέχεια άντρες και αυτό δεν το άντεχα” ..

Αυτά ήταν τα λόγια του φερόμενου ως δολοφόνου της άτυχης Αντριάννας προς τους αστυνομικούς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου.

”Συνέχεια καβγαδίζαμε γι’ αυτό. Δεν ήθελα να μιλάει με κανέναν. Ομως δεν με άκουγε… Την Παρασκευή (ημέρα της δολοφονίας) τσακωθήκαμε πάλι για το ίδιο ζήτημα. Της είπα ότι ήμουν σίγουρος ότι με απατούσε. Εκείνη το αρνήθηκε, αλλά δεν την πίστεψα. Μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι ήθελε να χωρίσουμε. Θόλωσα και έγινε ό,τι έγινε…”

Ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που άκουσαν τον 35χρονο δολοφόνο της φοιτήτριας, σοκαρίστηκαν από τις αποκαλύψεις που τους έκανε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ο δράστης με απίστευτη ψυχραιμία και βλέμμα βυθισμένο στο απόλυτο κενό, προσπάθησε να εξηγήσει στις αστυνομικές αρχές τους λόγους που τον οδήγησαν στο να σφαγιάσει την 21χρονη αγαπημένη του και να γραφεί στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά ως ένας από τους πιο στυγερούς εγκληματίες.

Ο 35χρονος όμως δεν έμεινε εκεί… ”Ηθελε να με χωρίσει για να γυρνά ελεύθερη. Να κάνει τη ζωή της. Στη σκέψη και μόνο ότι θα την έχανα τρελάθηκα. Αρπαξα ό,τι βρήκα μπροστά μου και άρχισα να τη χτυπώ! Οταν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή, πήρα την απόφαση να την ακολουθήσω. Ετσι θα ήμασταν για πάντα οι δυο μας στον παράδεισο. Αλλά δεν πρόλαβα”.

Read More

And More