More for less στα Gap! Διάβασε όλες τις πικάντικες λεπτομέρειας της προσφοράς..

Τα Gap υποδέχονται τον Ιούλιο με πολλές εκπλήξεις και γίνονται ο πιο ελκυστικός καλοκαιρινός προορισμός για όλους! Από 2 έως 14 Ιουλίου σε προσκαλούν να δημιουργήσεις το προσωπικό σου look για αυτό το καλοκαίρι και να κερδίσεις, μέσα από Be Bright αγορές! Εκμεταλεύσου αυτές τις ευκαιρίες στο απόλυτο!

More for less στα Gap! Κερδίστε προοδευτικά έως -50% στα καλοκαιρινά και super deal: Gap Hoodie με -20% και δώρο T-shirt αξίας €12,95. Be Bright!


-20% σε όλα τα Gap Basics: ας εξοπλιστεούμε λοιπόν με τα απολύτως απαραίτητα, αυτά που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα, κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε περίπτωση και κερδίστε -20%*

Από -30% έως -50% σε όλα τα Gap Seasonal: ανακαλύψτε την Be Bright πλευρά του καλοκαιριού, σε όλα τα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά και βρεφικά ρούχα της καλοκαιρινής κολεξιόν Gap και δημιουργήστε το δικό σας summer look, μέσα από αμέτρητες επιλογές και συνδυασμούς. Roll- up boyfriend shorts, graphic t-shirts και oversized με έναν ώμο μπλούζες για layering, print φορέματα και αξεσουάρ, άνετες ανδρικές βερμούδες και πουκάμισα αλλά και πρωτότυπα παιδικά ρουχαλάκια και μαγιό! Όσο περισσότερα είδη επιλέξετε, τόσο περισσότερο κερδίζετε, καθώς με την αγορά 3 τεμαχίων κερδίζετε -30%, με την αγορά 4 τεμαχίων κερδίζετε -40% και με την αγορά 5 τεμαχίων κερδίζετε -50%*

-20% σε όλα τα Gap Hoodies και δώρο t-shirt αξίας €12,95: απόκτησε το all time classic Gap Hoodie, ιδανικό για κάθε εποχή και κέρδισε -20% ! Με κάθε αγορά Hoodie, τα Gap θα σου κάνουν δώρο και ένα t-shirt αξίας €12,95!


Οι καλοκαιρινές Gap εκπλήξεις ισχύουν από 2 Ιουλίου έως και 14 Ιουλίου, με την επίδειξη της Κάρτας Gap στο ταμείο, σε όλα τα καταστήματα Gap στην Ελλάδα: Κηφισιά (Αργυροπούλου 4), The Mall Athens, Golden Hall (Λεωφόρος Κηφισίας 37A), Ψυχικό (Λ. Κηφισίας 328 και Ελ. Βενιζέλου), Ερμού (Ερμού 49 Αθήνα), Γλυφάδα (Κονδύλη 4), Θεσσαλονίκη (Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία», Τσιμισκή 43), Ηράκλειο Κρήτης (Δαιδάλου 19).

Read More

And More