Ο Πέτρος Μπούτος (ξανά) μίλησε για όλους και για όλα…

Ο ισχυρός άνδρας του Mega , ο Πέτρος Μπούτος , με αφορμή το φινάλε της φετινής χρονιάς έδωσε ακόμα μία συνέντευξη – αυτή την φορά στο κυριακάτικο “Βήμα” – όπου μίλησε για όλους και για όλα ! Πιστέψτε μας, αξίζει να διαβάσετε τα αποσπάσματα που σας παρουσιάζουμε …

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου : ”Ο Γρηγόρης θα παρουσίαζε καλύτερα την ”Παταγονία” από ό,τι παρουσιάστηκε, όμως αυτό δεν θα προωθούσε την καριέρα του. Η οικονομική συμφωνία που έχουμε κάνει έχει αλλάξει. Ο Γρηγόρης δεν παίρνει αυτά που έπαιρνε στο παρελθόν. Σίγουρα έχει μια αμοιβή αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή που ήταν όταν δούλευε, είναι πολύ χαμηλότερη”.

Για τη Φαίη Σκορδά: ”Εχει αμεσότητα, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και νομίζω ότι ερχόμενη στο κανάλι θα μας δώσει τον αέρα του ανθρώπου της διπλανής πόρτας που συζητάει όλα τα θέματα, που τόσο μας λείπει”.
Για Λαζόπουλο και Μενεγάκη: ”Πάντα θα υπάρχουν μεγάλοι σταρ και θα παίρνουν τα περισσότερα χρήματα. Η Ελένη Μενεγάκη, για παράδειγμα, δεν νομίζω ότι έχει μειώσει την αμοιβή της. Ο Λαζόπουλος επίσης αμείβεται εξωπραγματικά. Σε όλες τις ειδικότητες όποιος δεν καταλάβει τι γίνεται ουσιαστικά θέτει τον ευατό του εκτός”.
Για τις ειδήσεις του ΑLTER: ”Η διαφορά (με το δελτίο του MEGA τώρα που τελείωσαν τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ) δημιουργείται επειδή το ALTER βασίζεται σε τηλεοπτικό κοινό άνω των 65 ετών και χαμηλής μόρφωσης, οι οποίοι συνεχίζουν να βλέπουν τηλεόραση το καλοκαίρι. Στη θερινή περίοδο οι τηλεθεατές είναι περίπου κατά 50% ή 1,5-2 εκατ, λιγότεροι απ’ ότι συνήθως”.

Read More

And More