Στο φως τα φλογερά ερωτικά γράμματα του Burton στην Taylor!

Μια αγάπη με πολλές δυσκολίες γάμους και χωρισμούς ήταν αυτή της Elizabeth Taylor και του Richard Burton που σίγουρα έμεινε στην ιστορία. Σχεδόν πενήντα χρόνια μετά την πρώτη τους “μυθική” συνάντηση στα γυρίσματα της ταινίας “Κλεοπάτρα” το 1961, η Elizabeth Taylor αποφασίζει να αποκαλύψει τα ερωτικά γράμματα του συντρόφου της.

Οι δυο τους έζησαν έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες του Χόλυγουντ που φαίνεται πως τα είχε όλα: έρωτα, τρέλα, συγκρούσεις, γάμους, χωρισμούς και πολύ πάθος! Μπορεί το πολυσυζητημένο ζευγάρι να παντρεύτηκε και να χώρισε δυο φορές, όμως, ο έρωτας τους δεν πέθανε ποτέ.

Τα γράμματα που έστελνε ο Richard στην αγαπημένη του Elizabeth ήταν γεμάτα πάθος και δήλωναν την ειλικρινή αγάπη του. Κατά καιρούς είχαν αποτελέσει πηγή σχολίων από τους δημοσιογράφος, αλλά ποτέ κανένας δεν είχε καταφέρει να βρει κάποιο από αυτά.

Μετά από τόσα χρόνια αναμονής, λοιπόν, η Elizabeth Taylor έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε το περιεχόμενο αυτών των επιστολών.

“Αν με αφήσεις θα σκοτωθώ. δεν υπάρχει ζωή χωρίς εσένα”, έγραφε ο Burton. Ενώ, σε ένα άλλο γράμμα του έλεγε: “Είσαι η καλύτερη ηθοποιός στον κόσμο και συνδυάζεις εκπληκτική ομορφιά, που σε κάνει μοναδική”, Ωστόσο, η Elizabeth ένιωθε συγκινημένη από αυτά που της έγραφε και δείχνοντας τα γράμματα του αναφέρει πόσο γλυκός και τρυφερός είχε υπάρξει μαζί της. “Ο Richard ήταν εκπληκτικός. Από εκείνες τις πρώτες στιγμές στη Ρώμη ενωθήκαμε με μια δυνατή αγάπη!”, αναφέρει η 78χρονη ηθοποιός.

Read More

And More