Το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να δεις το μιούζικαλ Rent από κοντά!

Χορό, τραγούδι, ωραίες ερμηνείες και παρατεταμένο χειροκρότημα. Αυτά συναντήσαμε παρακολουθώντας το δίωρο μιούζικαλ που παρουσιάζεται στο θέατρο «Βεάκη». Το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να τα συναντήσεις κι εσύ αφήνοντας το σχόλιό σου εδώ!

Το μιούζικαλ του Τζόναθαν Λάρσον δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Η επιτυχημένη πορεία του τα δυο τελευταία χρόνια σε αθηναϊκές σκηνές, επιβεβαιώνουν πως οι αναζητήσεις και οι προβληματισμοί των νέων παραμένουν ίδιες μέσα στα χρόνια.

Φέτος αν και στα μέσα της σεζόν, η Θέμις Μαρσέλλου, η σκηνοθέτις της παράστασης, μαζί με την αρωγή της παραγωγού Νινέτας Λεμπέση, αποφάσισαν να ανεβάσουν στο θέατρο «Βεάκη» το συγκεκριμένο μιούζικαλ, αυτή τη φορά μ’ ένα ανανεωμένο καστ και πέτυχαν την ήδη επιτυχημένη συνταγή ακόμη περισσότερο!

Ευχάριστη έκπληξη ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος κρατά τον ρόλο του ξεπεσμένου ροκ σταρ Ρότζερ. Ο νεαρός τραγουδιστής είναι άνετος στη σκηνή, πειστικός στις σκηνές πρόζας και απόλυτα απογειωτικός στα μουσικά μέρη. Εξαιρετικός και πολύ άμεσος ο Δημήτρης Μακαλιάς, με πολύ καλή φωνή και κίνηση η Αντιγόνη Ψυχράμη, δυναμικές οι: Άντα Λιβιτσάνου, Νάντια Κοντογιώργη. Αφοπλιστικός και ο Άρης Πλασκασοβίτης στον ιδιαίτερο ρόλο του drug queen.

Οι πολύ καλές ερμηνείες όλου του θιάσου, σε συνδυασμό με την διασκευή του Γιώργου Καπουτζίδη, και τις χορογραφίες του Αλέξανδρου Γιαννή, τότε έχουμε μια καλοδουλεμένη παράσταση, που πραγματικά αξίζει να την δεις!

Το TLIFE σου έδωσε την ευκαιρία να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις και να την παράσταση αλλά και τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της από κοντά… Το μόνο που έπρεπε να κάνεις είναι να αφήσεις το σχόλιό σου και το ονοματεπώνυμό σου κάτω από το άρθρο!

O διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές θα ενημερωθούν από την ομάδα του TLIFE στο προσωπικό τους mail για να παρακολουθήσουν το Rent Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Όσοι από εσάς κερδίσατε αλλά δεν προλάβατε να πάτε θα ενημερωθείτε για το πότε μπορείτε να αξιοποιήσετε την πρόσκλησή σας. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή!

Read More

And More