Η Χριστίνα Λαμπίρη για όλα στην “Μεσημεριανή Μελέτη” : “Ολη αυτή η αλλαγή μέσα στο μυαλό μου, ήταν απίστευτα βίαιη” !

“Εχουμε την τιμή και την χαρά να υποδεχτούμε εδώ στο στούντιο, μαζί μας, την γυναίκα που έκανε συνώνυμο το όνομά της με την μεσημεριανή ζώνη και αυτή δεν είναι άλλη από την Χριστίνα Λαμπίρη…”

Κάπως έτσι καλοσώρισε η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα το μεσημέρι την Χριστίνα Λαμπίρη στην “Μεσημεριανή Μελέτη” της. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, αποφάσισε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη, την πρώτη της συνέντευξη μετά το τέλος του “Super Star” και την αποχώρησή της από την καθημερινή, μεσημεριανή ζώνη του καναλιού της κάτω Κηφισιάς, κάτι το οποίο το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχε συζητηθεί με… πάθος στα Media ! Η Χριστίνα ,λοιπόν, μίλησε για όλα…

Τι είπε για το νέο της τηλεοπτικό πόστο στο δελτίο ειδήσεων του Star ;

“Το δελτίο ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω πάρα πολύ… Μου αρέσει απίστευτα η διαδικασία της προετοιμασίας του δελτίου και η εκφώνησή του. Και μπορώ να σου πω, ότι σαφέστατα και προτιμώ το δελτίο από την εκπομπή ! Δεν σου κρύβω ότι και στην ιδέα και μόνο ότι σήμερα το μεσημέρι θα ερχόμουν εδώ στο πλατό, στην εκπομπή, με έπιασε ένας εσωτερικός πανικός … Βέβαια, το καθένα έχει την χάρη του, αλλά έτσι νιώθω εγώ… Μου αρέσει το δελτίο και μου αρέσει και η τηλεόραση γιατί έχει ταχύτητα. Βαριέμαι την υπερανάλυση και του να πλατιάζω ένα θέμα για να γεμίσω ώρες προγράμματος…”

Οσο για το αν υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν συγχωρεί στην Χριστίνα ;

“Επειδή υπήρξα και στο στήσιμο των εκπομπών πίσω σπό τις κάμερες στην θέση της αρχισυντάκτριας και μπροστά στην θέση της παρουσιάστριας,πιστεύω πως όντωας κάποια πραάγματα υπήρξαν φορές που δεν τα χειρίστηκα όπως έπρεπε και τα οποία πίστευα πως θα μπορούσα πραγματικά να τα αντιμετωπίσω διαφορετικά, από την στιγμή που πέρασα και από τα δύο στρατόπεδα. Δηλαδή, πιστεύω πως κάποιες δυσκολίες της εκπομπής εκτός αέρα, θα μπορούσα να τις έχω χειριστεί διαφορετικά. Ομως, ξέρεις κάτι Ελεονώρα; Δεν είμαι καθόλου ψύχραιμη ! Τελευταία έχω εκπαιδευτεί στην ψυχραιμία, την ηρεμία και την υπομονή. Είμαι πάρα πολύ παρορμητική… Οτι μου ΄ρχεται το λέω… Και αυτό είναι κάτι που το έχω πληρώσει ακριβά γι ΄αυτό και δεν θέλω να δίνω πολλές συνεντεύξεις.

Τι είπε για τον σύζυγό της και την κόρη της ;

“Ο Θανάσης στην ζωή μου είναι η απόλυτη ισορροπία… Και φυσικά με στήριξε απίστευτα σε όλη αυτή την αλλαγή στα επαγγελματικά μου, η οποία αν και την ήθελα, το είχαμε συζητήσει εδώ στο κανάλι καιρό, δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστη… Μέσα στο δικό μου το μυαλό, όλη αυτή η αλλαγή ήταν βίαιη, παρά το γεγονός σου λέω και πάλι, ότι την ήθελα πολύ. Γι ΄αυτό και όλοι μας μετά από μεγάλες αλλαγές χρειαζόμαστε χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Ο Θανάσης είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για μένα. Με συμβουλεύει και πρέπει να σου πω ότι τον ακούω κατά… 95,0% (γέλια). Παρόλα αυτά, ποτέ δεν με έβλεπε και συνεχίζει να μην με βλέπει στην τηλεόραση. Με την τηλεόραση δεν ασχολείται καθόλου, δεν δίνει καμία σημασία…

Οσο για την κόρη μου; Εξακολουθεί να σπουδάζει στο εξωτερικό και εννοείται πως εξακολουθεί να μου λείπει αφάνταστα. Κάθε φορά που έρχεται και φεύγει, είναι για μένα σαν να φεύγει για πρώτη φορά… Σπουδάζει ψυχολογία και έγκλημα και με στεναχωρεί το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα του να μείνει και να κάνει καριέρα έξω…”

Δες το βίντεο στο zappit

Read More

And More